ТОП 10 найпопулярніших новобудов Івано-Франківська

У квітні, аналітики порталу "Нерухомість від забудовників" склали рейтинг найпопулярніших комплексів Івано-Франківська. Номінантів оцінювали за такими критеріями: кількість переходів, дзвінків, продажів.

На першій сходинці розмістилось містечко "Калинова  Слобода". Воно має власну розвинену соціальну і транспортну інфраструктуру, на території збудовано дитячий садок. В проекті передбачено окрім житлової забудови, ряд комерційних структур на перших поверхах будинків, а також новий торгово-розважальний центр.

 

 

Житловий комплекс комфорт класу "Весняний", що будується по вул. Дем'янів Лаз розмістився на другій позиції.

 

 

На третьому місці новий проект компанії “Вертикаль” — Містечко Козацьке. Це проект стандарт класу, котрий включатиме 5 кварталів названих на честь славних гетьманів та дитячий садочок “Козачок”. В містечку внутрішній двір кожного кварталу буде закритий для машин. В проекті передбачений підземний паркінг та паркувальні зони, виведені попериметру комплексу.

 

 

Четвертий в рейтингу комфортний будинок в затишному куточку Івано-Франківська по вул. Короля Данила, 20 з підземним паркінгом. Це сучасний житловий комплекс де перші поверхи передбачені для розміщення комерційних структур.

 

 

На п'ятому місці проект компанії «ПТП Лісна» —  ЖК "Світанковий"  що знаходиться по вул. Дем'янів лаз. Будинок розташований у тихому та спокійному місці, поряд із озером, ботанічним садом та екологічно чистою зоною лісів. Навколо одноповерхова забудова (приватний сектор).

 

На шостій позиції вже введений в експлуатацію житловий комплекс "Веселка Річкова" будівельної компанії Вертикаль, що знаходиться по вул. Декабристів, 41

 

 

Сьомий у рейтингу найпопулярніших новобудов житловий комплекс «Затишний» по вулиці Ольги Кисілевської, 31. Він має сучасне планування і розрахований на один підїзд. Тут передбачено широкий вибір 1-кімнатних та 2-кімнатних квартир.

 

 

Житловий комплекс "River Park" опинився на восьмому місці. Поруч з комплексом розвинута інфраструктура: транспортне сполучення, магазини, аптеки, школи, дитсадки, паркова зона, торгівельний центр, фітнесцентр, спортивний та дитячий майданчики.

 

 

На дев'ятій позиції , що знаходиться в екологічно чистій місцевості поруч міського озера. В Житловому комплексі подумали про безпеку мешканців, тому просторий внутрішній двір буде доступний лише для мешканців будинку.

 

 

Завершує десятку найпопулярніших житлових комплексів ЖК Листопад розташований поруч із центром міста, на березі річки Бистриця Надвірнянська. Планом передбачено створення комфортної прибудинкової території із зонами відпочинку та дитячими майданчиками, зелені насадження та чистий берег річки.

 



Читайте також, рейтинг найпопулярніших новобудов Івано-Франківська у березні.