Сучасний ліфт - запорука комфорту нового житла

При покупці квартири у новобудові ви неодмінно зіштовхнетесь з необхідністю вибору поверху.

Який поверх більше підійде для життя? Наші бабусі радять з першого по третій, а можна обрати десятий - із красивим виглядом на місто. Або краще обрати поверх десь посередині - п’ятий-сьомий.

 

Нижні поверхи прийнято вважати зручнішими, бо часто людям, особливо літнім, важко підійматися сходами, як і молодим батькам із дитячим візочком. Та і при ремонті та облаштуванні меблями квартира не вище третього поверху має переваги - віднести новий диван чи холодильник сходами буде простіше, ніж на десятий поверх. 

 

Але всі ці переваги не мають значення, якщо будинок обладнаний просторим сучасним ліфтом, який витримає і велику компанію друзів, і диван, і холодильник. 

 

Таким може похвалитися новобудова від будівельної компанії РІЕЛ ІФ у ЖК “Квартал Виноградний”. Десятиповерхівка облаштована сучасним ліфтом. А, враховуючи панорамні лоджії - вигляд з вікон буде красивим на будь-якому поверсі.

 

Затишний район, у якому розташований ЖК “Квартал Виноградний”, дає змогу не хвилюватися за  міський шум чи пил з доріг - у житловому комплексі тихо та спокійно.

 

Окрім того, у районі добре розвинена інфраструктура, поруч знаходиться школа, дитсадок, Льодова Арена, магазини техніки, меблів, супермаркети.

 

Тому вам буде зручно і затишно у такому будинку, не залежно від поверху.

 

Контакти будівельної компанії «Ріел ІФ»:

 

Адреса: вул. Січових Стрільців, 23, 1-й поверх

е-мейл: rielif2017@gmail.com

сайт: http://rielif.com.ua

Телефони: (0342) 71 09 09, (050) 433 86 81, (050) 433 45 05