Смарт-квартири: вперше в Івано-Франківську

Європейське житло формату смарт впевнено завойовує свого покупця на українському ринку нерухомості. Прикарпаття теж не оминула ця тенденція. Тепер можна купити  смарт-квартиру в Івано-Франківську в новому Районі Manhattan.

Чи є потреба  прикарпатцям обирати маленький розумний дім, з’ясував Аналітичний центр Благо.

 

Відмінність смарт квартир від помешкання формату стандарт – функціональність планування. Це грамотне зонування квартири, коли кожен квадратний метр враховує спосіб життя, склад сім’ї, уподобання. На мінімальній площі можна зручно розмістити все необхідне.

 

Ще одним не менш вагомим плюсом такого дому для прикарпатців є його невисока вартість. Приблизно вона дорівнює орендній ставці за декілька років.

 

Крім того, витрати на оплату комунальних послуг в смарт-квартирі будуть меншими, ніж в стандартній. По-перше, через невелику площу, а по-друге, завдяки заходам енергозбереження, які виконують забудівельники під час будівництва будинків такого типу.

 

Цьогорічні зміни у податковому кодексі стали невтішними для багатьох українців. Платити за так звані “зайві метри квадратні” бажаючих годі й шукати. Тому квартири, площа яких не має більше 60 кв.м. зараз користуються великим попитом.  

 

Смарт-квартири на Прикарпатті зараз є альтернативою стандартному житлу, адже переважають як в економічному плані, так і в рівні комфорту.

 

Smart-квартири