Хід будівництва району Manhattan станом на січень 2018 року

Фотозвіт стану будівництва району Manhattan від будівельної компанії "Благо" станом на січень 2018 року.

Район Manhattan – сучасний, спланований в деталях, дуже зручний та стильний район для комфортного життя, роботи і відпочинку. В ньому nпередбачено дошкільний дитячий заклад, сучасний ігровий дитячий майданчик європейського типу, місця для зберігання візочків і спортивного інвентаря.

 

Будинок №1 - плита перекриття восьмого поверху готова. Ведуться роботи по монтажу вертикальних елементів дев'ятого поверху. 

Будинок №2 - плита перекриття другого поверху готова. Виконуються роботи по монтажу вертикальних елементів третього поверху.

Будинок №3 - колони першого поверху готові. Виконуються роботи по перекриттю першого поверху.

 

#

 

#

 

#

 

Однією із вагомих особливостей Manhattan є квартири в форматі Smart, і не дарма, адже проаналізувавши різні типи людей та сімей, їх стиль життя, вимоги до комфорту і якості, архітектори та дизайнери компанії “Благо” розробили сучасне планування, яке максимально забезпечує зручність для мешканців нових домівок. Одно-, дво- та трикімнатні квартири, smart-квартири, таунхауси з окремим входом в форматі Smart, який забезпечує велику функціональність у звичайній площі, зручне зонування.

 

Для зручності і комфорту в будинках району Manhattan передбачено входи в під’їзди на рівні землі.  У плануванні двору, міжбудинкової території, загальної інфраструктури кварталу Manhattan, відпочинкових та розважальних зон наші архітектори і дизайнери дуже уважні до деталей. В інфраструктурі передбачено: фітнес-центр, боксерський клуб, кав'ярня, продуктова крамниця, аптека, архітектурна студія, дитячий дошкільний заклад.  

 

Унікальний ландшафтний дизайн, пішохідні та веломаршрути, продумана інфраструктура, місця для зберігання візочків та спортивного інвентарю, заправки для електрокарів, затишний двір. 

 

Житловий комплекс Манхетен розташований в місті Івано-Франківськ, неподалік міського озера та історичного центру міста, на перетині вулиць Ленкавського і Левицького.

 

Контакти

Адреса: Будівельна компанія «Благо», м. Івано-Франківськ, вул. Є. Коновальця, 35

info@mymanhattan.com.ua

Сайт: http://mymanhattan.com.ua/uk#project 

098 1662 352

+38 097 0714 000