Скільки коштує орендувати квартиру в Івано-Франківську подобово


Найняти квартиру в Івано-Франківську на декілька днів можна за цілком помірними цінами. Короткострокова оренда квартир користується популярністю, і можна знайти варіанти за досить невеликі гроші.

Розповідає Інформатор. 

Ціна квартири подобово, як і при довгостроковій оренді, залежить від ряду факторів, а саме: розташування, умови проживання, кількість кімнат. З огляду на них ви можете зрозуміти, скільки буде коштувати добове житло в Івано-Франківську на початку 2024 році.

 

Сьогодні на дошках оголошень “ДІМ.РІА” та “ОЛХ” розміщено 241 оголошення про подобову оренду квартир. В середньому ціна на оренди таких квартир коливається в межах 600 – 800 грн за добу. За таку суму можна орендувати, як і квартиру в новобудові з ремонтом неподалік центру, так і квартиру на околицях міста без євроремонту та новітніх комунікацій. Звісно, більшість орендарів встановлюють ціни на житло від тенденцій на ринку та власного бачення.

В Івано-Франківську можна знайти й недорогі варіанти – до 300 грн за добу. Це невеличкі смартквартири в цоколі новобудови та мають розмір всього 25 м², з невисокою стелею, двоспальним ліжком та знаходяться в віддалених районах Івано-Франківська.

Крім недорогих варіантів, в місті здаються апартаменти класу люкс з дизайнерським ремонтом. За добу проживання в такій квартирі з одного гостя просять 1700 грн, але якщо оренда потрібна для двох людей, то ціна складе 2100 грн.

Ціна на квартири класу люкс не значно різняться та складають 1700 – 1500 грн за добу, але потрібно враховувати, що за таку ціну можна придбати трьох кімнатну квартиру неподалік міського озера, чи однокімнатну в віддалених районах міста.

Знайти подобове житло в Івано-Франківську не складе проблеми, але якщо витратити трохи часу, можна винаймати квартиру з комфортними умовами та за вигідною ціною. Ми рекомендуємо не гнатися за найдешевшими пропозиціями через те, що вони несуть ризик: вас обдурять спочатку або запропонують житло, знаходиться в якому неможливо. Будьте уважні й обережні.