Роботу "грантових" індивідуальних теплопунктів у житлових будинках Івано-Франківська перевірить спеціальна комісія

Спеціальна комісія під головуванням заступника Івано-Франківського міського голови Миколи Вітенка обстежить внутрішьно-будинкові мережі житлових будинків, у яких встановлені на грантові кошти Європейського банку реконструкції та розвитку встановлено індивідуальні теплові пункти.

Про це повідомили у прес-службі державного міського підприємства «Івано-Франківськтеплокомуненерго».

 

Як зазначається, комісію створено на виконання розпорядження міського голови Руслана Марцінківа. До її складу увійшли представники комунальних підприємств «Дирекція замовника», «Івано-Франківськводоекотехпром», «Муніципальна інвестиція управляюча компанія», державного міського підприємства «Івано-Франківськтеплокомуненерго», Управління житлової політики Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міськради та Управління з питань державного архітектурно-будівельного контролю. Метою діяльності комісії є виявлення та усунення недоліків у роботі ІТП.

 

Як зауважили у прес-службі ДМП "ІФТКЕ", підприємством у співпраці з Півнівнічною екологічною фінансовою корпорацією (NEFCO) встановлено та експлуатуються 59 блочних ІТП у житлових будинках Івано-Франківська.

 

Усі ІТП працюють у автоматизованому режимі. Усі їхні робочі параметри передаються на монітори аварійно-диспетчерської служби ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» у режимі он-лайн.