Газ і далі буде дорожчати: франківців просять переходити на індивідуальне опалення


Міська влада має намір у 2021 році перевести усіх споживачів послуг приватної компанії «СТЕК» на індивідуальне опалення.

 

Міський голова Руслан Марцінків доручив виконавчому комітету розробити комплексні програми сприяння переведення на індивідуальне опалення усіх споживачів послуг приватної компанії «СТЕК».

 

Як зазначив міський голова – це питання буде пріоритетним для влади міста у 2021 році.

 

Приватна компанія «СТЕК» виявилась неготовою розпочати опалювальний сезон. Мешканці фактично залишились без послуг теплопостачання.

 

Міська влада була змушена у терміновому порядку переводити споживачів на подачу теплоносія від комунального підприємства «Івано-Франківськтеплокомуненерго».

 

У зв`язку з цією ситуацією мешканці потерпали від частих перебоїв теплопостачання.

 

Від так у 2021 році міська влада ставить собі за завдання індивідуальне опалення для населення пріоритет для міської влади.

 

Вже 28 січня 2021 року відбудеться чергова сесія міської ради на якій буде розглянуто програму сприяння переведенню населення на індивідуальне опалення.

 

«Треба пояснювати людям. А з 25 числа масові збори організувати, щоб проінформувати містян. Газ і далі буде дорожчати. Ми ж це розуміємо. Франківці, переходите на індивідуальне опалення. Звісно це не простий процес», – каже мер.