ЖК "Світанковий": доступне житло для вашої родини

Одна з головних тенденцій на ринку нерухомості Івано-Франківська – інвестування в комфортний життєвий простір. Побудовано в Івано-Франківську поцікавилося ціновою політикою, перевагами та недоліками житлових об᾽єктів у менеджера з продажу ПТП Лісна.

Розстрочка від забудовника, нижча ціна, вища енергоощадність будинків – ці фактори привертають покупців на первинний ринок житлової нерухомості. 

 

Сьогодні більше квартир купують на первинному ринку.  Забудовники пропонують квартири на різний смак і розмір. Для того, щоб ціни на квартири були доступними, а житлові комплекси якомога швидше знаходили своїх мешканців, забудовники відмовляються від надприбутків і пропонують покупцям максимально вигідні ціни. Закрема, в ЖК Світанковий вартість однокімнатної квартири площею 46 м2 починається від 345 тисяч гривень, двокімнатну площею 63 м2 можна придбати за 473 тисячі гривень. Дворівневі квартири площею 90 м2 коштують від 491 тисячі гривень", - говорить менеджер з продажу ПТП Лісна.

 

 

Житловий комплекс «Світанковий» в Івано-Франківську розташований в спальному одноповерховому районі по сусідству з лісом, ботанічним садом і озером. До складу новобудови входять шість п'ятиповерхових будинків, що споруджуються з цегли. Будинки розташовані таким чином, що утворюється спокійний затишний двір, який орієнтовано відкритою стороною на південь – це дозволяє отримувати максимальну кількість світла. 

 

 

"Придбати квартиру в ЖК «Світанковий» можна з частковим оздобленням, у вартість якого входить чистова стяжка підлоги, стіни, що оштукатурені під маяки, розводка мідної електропроводки, газовий котел, вхідні броньовані двері і енергозберігаючі вікна. У ціну апартаментів також включена установка всіх приладів обліку. Будівельна компанія ПТП Лісна дбає, щоб у кожної франківської родини було якісне і доступне житло", - розповідає менеджер з продажу ПТП Лісна.

 

 

Більш детальну інформацію про ЖК «Світанковий» можна дізнатися на сайті компанії або у відділі продажів м. Івано-Франківськ, вулиця Довга, 74, тел. 099 296 3000, 067 342 4430.