Квартира за ціною старої іномарки (Відео)

Криза, як виявилося, має й позитивний бік. Змушує забудівників до нових ідей, лояльності до покупців та до зниження цін. Сьогодні в Україні почали з'являтися рекордно малі квартири: п'ятнадцять і навіть дев'ять квадратних метрів. Гарна новина не лише в тому, що тепер таке житло можна купити за ціною старої іномарки, але й в тому, що інвестори придумали новий тип виплат.

В Україні стали новою модою міні-квартири. У Столиці в одній із таких малих квартир комуналка буде обходитися всього в майже 100 грн. Гарна новина не лише в тому, що тепер таке житло можна купити за ціною старої іномарки. Але й у тому, що інвестори придумали новий тип виплат – оренда з правом викупу житла. Тобто половина суми йде на оплату оренди, а інша половина – в рахунок викупу житла.

В таких квартирах є плюси і мінуси. Вірніше, плюс тільки один — житло знаходиться у власності і не треба переїжджати з однієї орендованої квартири в іншу. З мінусів — таке житло — це не квартира, а собача буда. Накшталт, «хоч маленька, але своя». Але, знову ж таки, повертаючись до теми загальної економічної ситуації, 300-500 тисяч гривень — сума, як була для переважної більшості захмарною, так і залишилася. Тому що при зарплаті від 3-х до 10-ти тисяч гривень, таку квартиру можна придбати років через 10.

 

Експерти запевняють, що криза повністю змінила ринок нерухомості. І тепер забудовники готові боротися за кожного покупця. Тому якщо хочете погасити кредит за квартиру в рахунок орендної плати, просто скажіть про це продавцеві. 

Більше в сюжеті ТСН.Тиждень