Простір та комфорт – це дворівневі квартири у ЖР “Княгинин”


Станьте щасливим власником дворівневої квартири з неймовірними видовими терасами у самому серці міста!

 

Квартири, площею від 72 м² до 144 м², в одному з найкомфортніших районів – ЖР “Княгинин” уже чекають на вас. Наші дворівневі квартири – це поєднання стилю, комфорту та функціональності.

 

Серед основних переваг:

 

Можливість насолоджуватися краєвидом на місто та гори з висоти пташиного польоту.

 

Великі тераси дозволять вам облаштувати власну зону відпочинку просто неба.Проводьте час на свіжому повітрі та споглядайте за сходом чи заходом сонця, не виходячи з дому.

 

Простір та функціональність. Дворівневі планування забезпечують максимальний комфорт мешканців. Завдяки правильному зонуванню, ви можете легко розділити житло, створивши свій ідеальний простір для сімейного життя та відпочинку.

 

Приватність. Наявність двох рівнів дозволяє легше облаштувати особистий простір. А відсутність сусідів зверху створює відчуття проживання у приватному будинку.

 

Більше світла. Великі вікна, що виходять на терасу, забезпечують значну кількість денного світла. Це додає ще більше затишку вашій оселі.

 

Вигідне розташування. Квартири знаходяться у районі з власною розвиненою інфраструктурою. А до річки та центру міста – всього декілька хвилин.

 

Нагадуємо, що в нас діють святкові знижки до 130 000 гривень на широкий вибір квартир району.

 

Телефонуйте у відділ продажу: +380 96 2000 777, +380 97 2000 777. м. Івано-Франківськ, вул. Княгинин, 44.