Переваги житлового району "Княгинин


Житловий район "Княгинин" від будівельної компанії “Спілка забудівників” – це зручне розташування у центральній частині міста, європейський підхід до будівництва, до найменших деталей продуманий житловий простір та облаштовані двори з різноманітними можливостями для відпочинку.

 

Тут створили великий самодостатній житловий район з власною розвиненою інфраструктурою та всім необхідним для комфортного життя кожного.

 

На території району вже знаходяться:

- Сучасний ТРЦ з десятками бутиків, закладами розваг, харчування та супермаркетом, з яким вже сформовані попередні домовленості.

- Закриті від транспорту двори з дитячими майданчиками, багатофункціональними спортивними й відпочинковими зонами.

- Найбільший в регіоні підземний паркінг, який відповідає всім вимогам безпеки та комфорту. На сьогодні вже 720 власників авто користуються цим паркінгом.

- Приватна гімназія з висококваліфікованими вчителями.

- Туристичні локації, які створюють особливу атмосферу в районі. Дві з них увійшли до Книги рекордів України.

- Магазини, заклади харчування та кав’ярні з різноманітним асортиментом продукції.

- За 5 хвилин від району знаходиться відпочинкова зона вздовж ріки Бистриця Солотвинська, а за 10 – центральний ринок. У пішій доступності магазини, аптеки та зелені зони.

 

Пропонуємо широкий вибір зручних планувань одно-, дво-, трикімнатних квартир з лоджіями й балконами та видових дворівневих квартир з власними терасами.

 

Також доступні комерційні готові приміщення площею від 68 м² до 119 м² у будинку І черги та приміщення – від 33,6 м² до 142,6 м² у ТРЦ “Княгинин”.

 

Обирайте один з найкомфортніших та найперспективніших житлових районів!

 

Телефонуйте, наші менеджери підберуть ідеальне планування спеціально для вас: +380 96 2000 777 та +380 97 2000 777, м. Івано-Франківськ, вул. Княгинин, 44.

 

Сайт: https://knyagynyn.if.ua.