Поспішіть обрати своє майбутнє житло від БК «Альянс ІФ»

Нерухомість будівельної компанії «Альянс ІФ» - одні з кращих пропозицій на ринку. Покупцям пропонують житло комфорт-класу та перспективні торгові приміщення в житлових комплексах у центрі Івано-Франківська по вул..Залізничній та Незалежності, і квартири в тихому, затишному районі по вул.Богдана Хмельницького.

ЖК по вул.Незалежності

 

У відділі продажу нерухомості БК «Альянс ІФ» розповіли, що найбільшим попитом користуються 2-кіматні квартири. Тож фахівці БК «Альянс ІФ» врахували побажання клієнтів та створили в ЖК по вулиці Незалежності нові 2-кімнатні квартири покращеного планування площею від 63 м2 до 75 м2.

 

2-кімнатна квартира, 67,75 м2

 

2-кімнатна квартира, 63,93 м2

 

2-кімнатна квартира, 75,08 м2

 

10-поверховий будинок комфорт-класу знаходиться на центральній вулиці Івано-Франківська, за адресою вул. Незалежності, 146А. Поруч знаходиться повноцінна міська інфраструктура, зупинки громадського транспорту, школа, дитячий садок, торгові центри, аптеки, банківські установи, спортивні клуби, розважальні заклади та ресторани.

 

Клієнтам пропонують і функціональні 1-кімнатні квартири площею від 38 м2 до 47 м2

 

1-кімнатна квартира, 42,28 м2

 

Об’єкти від БК «Альянс ІФ» - це завжди сучасні рішення та якісні, надійні будівельні матеріали і комплектуючі. Вдале розташування, красивий фасад, комфортне планування квартир, міцні та надійні двері, енергозберігаючі металопластикові вікна з німецького профілю, котли, електрична система, новітні дахові конструкції та якісні комплектуючі – це найкращі пропозиції ринку.

 

ЖК по вул.Залізнична, 3

 

В 2015 році БК «Альянс ІФ» розпочала будівництво 8-поверхового житлового комплексу класу «комфорт» по вулиці Залізнична, 3 Житловий комплекс складається з ІІІ черг будівництва. На сьогоднішній день, І черга уже здана в експлуатацію, завершили зведення ІІ черги. Будівництво ІІІ черги житлового комплексу планують завершити на кінець 2018 року.

 

Станом на сьогодні, в ЖК по вулиці Залізничній залишилося всього чотири однокімнатні квартири в ІІІ черзі будівництва площею 41,55 м2.

 

1-кімнатна квартира, 41,55 м2

 

Житловий комплекс розміщений в районі розвиненої інфраструктури, поруч головної автомагістралі міста – вулиці Незалежності. На території комплексу запроектовано дитячі та спортивні майданчики. Передбачено підземний та остьовий паркінг, а перший поверх житлового комплексу відведений для комерції. Саме тому житловий комплекс по вулиці Залізнична, 3 впевнено тримається в трійці найпопулярніших будівельних об’єктів Івано-Франківська у всеукраїнських каталогах новобудов.

 

ЖК по вул.Богдана Хмельницького

 

Житловий комплекс по вулиці Богдана Хмельницького має вигідне розташування, яке дозволяє в межах 15-ти хвилин дістатися до центру міста. Транспортна розв'язка є однією з найбільш зручних в Івано-Франківську.

 

Сьогодні тут залишилося  всього три 1-кімнатні квартири площею 35 м2 і 37 м2.

Завершення будівництва ЖК по вул.Хмельницького планують на кінець 2018 року.

 

У кроковій доступності знаходяться всі необхідні об’єкти соціальної інфраструктури, зокрема: школа №8, дитячий садок №4, торговельні центри, продуктові супермаркети, аптеки, перукарня, фітнес-центр, авто-мийка та ін. Територію довкола будинку ділянку озеленять, облаштують відпочинкову зону, встановлять дитячий та спортивний майданчики.

Особливість житлового комплексу по вул. Б. Хмельницького  – це доступні ціни, якісні будівельні роботи та надійні матеріали і комплектуючі. 

 

У вартість квартир входить підведення усіх мереж, внутрішня чорнова штукатурка стін, чорнова стяжка підлоги, монтаж лічильників обліку електроенергії, води та газу, а сходова клітка оформлена довговічною облицювальною плиткою.

 

Детальніше за інформацією звертайтеся в офіс БК «Альянс ІФ»: