Чому клієнти обирають квартири від БК «Альянс ІФ»?

Багаторічна праця професіоналів помножена на довіру клієнтів - це ті ключові принципи роботи завдяки яким, будівельна компанія «Альянс ІФ» завоювала лідерські позиції на ринку нерухомості Івано-Франківська.

Згуртована команда БК «Альянс ІФ» вдосконалювала свої навички вивчаючи слабкі та сильні сторони будівельної сфери. Сьогодні результатом 10-ти років наполегливої праці стали будинки, які здатні задовольнити вимоги найвибагливіших покупців.

 

Яскраві фасади пісочних відтінків та сучасний архітектурний стиль стали впізнавано візитівкою для об’єктів компанії «Альянс ІФ». Та це ще не повний перелік усіх переваг, які забудовник пропонує для своїх клієнтів. Будинки від БК «Альянс ІФ» - це в першу чергу надійні будівельні матеріали і якісне виконання робіт із дотриманням темпів зведення житла.

 

У об’єктах компанії втіленні всі найкращі пропозиції ринку нерухомості. Зокрема, вдале розташування будинків, ергономічне планування квартир, енергоефективні заходи, новітні дахові конструкції та якісні комплектуючі. Разом із омріяними квадратними метрами, покупець отримує міцні та надійні двері, енергозберігаючі металопластикові вікна з німецького профілю, котли та лічильники на всі комунікації.

 

Втім, основною перевагою компанії залишається вміння дослухатися та враховувати побажання своїх клієнтів. До прикладу, врахувавши попит покупців на двокімнатне житло, фахівці БК «Альянс ІФ» запроектували у  житловому комплексі по вул. Незалежності 2-кімнатні квартири покращеного планування площею від 63 м2 до 75 м2.

 

БК «Альянс ІФ» вирізняється на фоні інших забудовників відкритістю у роботі та індивідуальним підходу до кожного покупця. Клієнти компанії радо ділять відгуками про придбане житло і навіть радять «Альянс ІФ» своїм друзям. Олена Хомин вже двічі скористалася послугами компанії. Каже, була приємно вражена роботою колективу, адже вони не просто будують будинки, а несуть радість кожній сім’ї, яка придбала квартиру.

 

«У будинках компанії «Альянс ІФ» мою увагу привернули фасади, які візуально вигідно відрізнявся від інших новобудов, що будуються в місті.  Коли я вже безпосередньо звернулася у відділ продаж, то була приємно вражена від роботи колективу. Компанія не тільки надійно здійснює будівництво, але вміє знайти підхід до кожного покупця. Колектив «Альянс ІФ» несе радість і позитив. Вони не просто будують  будинки – вони несуть радість кожній сім’ї, яка придбала квартиру! Моя співпраця ще не завершена, я двічі вже скористалась послугами, тому всім своїм друзям я раджу купляти нерухомість в цій компанії!», - зазначила клієнт БК «Альянс ІФ» Олеся Хомин.

 

Контакти:

  • м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 93а
  • Тел: (0342) 55-99-93; (050) 303-07-78, (067) 303-07-78;
  • Е-мейл: allianceif.com@gmail.com;
  • Сайт: www.allianceif.com.ua