Квартири в ЖК «Затишний» - якісне та комфортне житло за низькими цінами!

В тихому мікрорайоні поруч із центром міста група компаній «KontiliumGroup» зводить сучасний 10-поверховий житловий комплекс по вулиці Кисілевської, 31.

У «Затишному» пропонують широкий вибір 1-кімнатних квартир з різною площею від 41 до 48 м2 та 2-кімнатних квартир, площею більше 60 м2 зі зручним плануванням.

 

Всі квартири  житловому комплексі обладнані лоджіями, надійними протиударними броньованими дверима та 5-камерними віконними конструкціями із енергозберігаючим склопакетом.

 

 

Також у вартість квартир входить якісне утеплення будинку, облаштування сходової площі облицювальною плиткою, благоустрій двору з використанням нічного освітлення європейського зразка. Житловий комплекс «Затишний» оснащений сучасним та великим ліфтом «Отіс».

 

 

Лише зараз клієнтам пропонують скористатися можливістю та розтермінувати оплату квартири на час будівництва житлового комплексу. У разі ж повної оплати вартості квартири, група компаній «KontiliumGroup» пропонує своїм клієнтам гнучку систему знижок. Телефонуйте зараз і оберіть своє комфортне житло у ЖК «Затишний»!

 

Контакти:

Адреса: м. Івано-Франківськ, вулиця Бельведерська, 14

Телефон: (050) 507 86 48, (097) 194 07 72