Олекса Салига: Ключовим пріоритетом для нашого підприємства завжди є якість


Обираючи пропозицію від «МЖК ЕКСПРЕС-24», ви обираєте житло від лідера будівельної сфери Прикарпаття. Адже будівельна компанія за підсумками 2020 року посіла перше місце в Івано-Франківській області та отримала відзнаку «Компанія року», як офіційне підтвердження першості підприємства на ринку.

 

Як зазначають у Всеукраїнському галузево-аналітичному центрі, ця номінація підтверджує, що «МЖК ЕКСПРЕС-24» є надійним партнером, престижним роботодавцем та пропонує якісні послуги.

 

Відзнака присвоюється на основі реєстру надійності та інвестиційної привабливості.

 

Будівельна компанія вкотре підтвердила статус підприємства-лідера галузі на всеукраїнському рівні, увійшовши до «ТОП-100 надійних та інвестиційно привабливих підприємств України 2020».

 

У загальнодержавному рейтингу Всеукраїнського галузево-аналітичного центру будівельна компанія «МЖК ЕКСПРЕС-24» посіла 93-тю позицію серед 5346 підприємств галузі та малого і середнього бізнесу в Україні.

 

«Ключовим пріоритетом для нашого підприємства завжди є якість. Адже ми будуємо житло. Це те, що не купують кожного дня і обирають дуже ретельно», – зазначає директор компанії Олекса Салига.

 

Також підприємство отримало нагороду «Вибір споживача» – знак високої якості послуг компанії. Номінація показує клієнтам та партнерам, що послуги «МЖК ЕКСПРЕС-24» є надійними, якісними та пріоритетними для вибору.

 

Будівельна компанія «МЖК Експрес-24», яка на ринку нерухомості з 1996 року, також увійшла до Реєстру кращих постачальників товарів і послуг 2020 (Купівля та продаж власного нерухомого майна) та посіла 12 місце в Україні. Таким чином, компанія підтвердила свою надійність та професіоналізм, здобуті завдяки багаторічному досвіду й довірі покупців.

 

За час своєї роботи на будівельному ринку «МЖК Експрес-24» зводила житло в Івано-Франківську, Калуші, Городенці, Кам’янці-Подільському та Києві.

 

Сьогодні підприємство будує ще два повноцінних житлових комплекси в Івано-Франківську та Коломиї:

 

  • - ЖК «Міленіум» біля міського озера в Івано-Франківську
  • - ЖК «Столичний квартал» у центральній частині м. Коломия

 

Ставши власником квартир від компанії «МЖК Експрес-24», ви обираєте сучасне, комфортне та якісне житло для себе і своєї сім’ї.