На базі БК «Альянс ІФ» пройшла демонстрація сучасних будівельних інструментів BOSCH

Будівельна компанія «Альянс ІФ» - один із провідних лідерів на ринку нерухомості Івано-Франківська. Багаторічний досвід роботи та згуртована команда професіоналів дозволяють БК «Альянс ІФ» швидко реагувати на вимоги ринку нерухомості.

Компанія демонструє високу результативність, відповідальну роботу та завжди дотримується темпів зведення житла.

  

Головний принцип БК «Альянс ІФ» - це безкомпромісний підхід до якості об’єктів, що зводяться. Починаючи з етапу проектування і закінчуючи благоустроєм території - фахівці компанії використовують тільки кращі рішення та дотримуються процедури контролю на усіх етапах будівництва.

 

Висока якість будівництва досягається завдяки використанню надійних будівельних матеріалів, сучасних технологій та професійної техніки. Для цього БК «Альянс ІФ» співпрацює із перевіреними та авторитетними у своїй галузі партнерами. Одним із таких є підприємство «Квітка», що займається продажем електроінструментів BOSCH, Makita, Metabo та розхідних матеріалів для будівництва, садової техніки, а також шліфувальних матеріалів для дерево- та металообробки.

 

Товариство «Квітка зарекомендувало себе комплексним підходом до роботи та здатністю швидко і якісно реагувати на потреби замовника.

  

Нещодавно, на базі житлового комплексу по вул. Незалежності, підприємство «Квітка» спільно з компанією BOSCH здійснили презентацію та демонстрацію інструментів, вимірювальної техніки, а також витратних матеріалів для працівників БК «Альянс ІФ».

 

 

 

 

 

 

 

Контакти БК "Альянс ІФ":

Адреса: м.Івано-Франківськ, вул.Незалежності, 93а

Тел: (0342) 55-99-93; Моб: (050) 303-07-78, (067) 303-07-78;

Е-мейл: allianceif.com@gmail.com;

Сайт: www.allianceif.com.ua