Як правильно обрати житло

Купівля квартири – це відповідальний процес, що потребує зваженого аналізу можливих ризиків. Технології не стоять на місці, забудовники намагаються привабити покупців все новішими архітектурними рішеннями. Головне правильно визначити пріоритети і не загубитись серед навали пропозицій на ринку нерухомості.

Мета

При виборі нерухомості перш за все необхідно визначити мету придбання. До прикладу, це може бути ведення бізнесу, здача в оренду чи перепродаж квартири, або вирішення житлового питання.

  

Так, в часи нестабільної банківської системи, купівля квартири це спосіб вигідно інвестувати заощадження. З такою метою покупці звертають увагу на нерухомість у центральній частині міста. Така квартира додає статусу своєму власникові  і якнайкраще підходить для здачі в оренду.

 

У більшості випадків купівля нерухомості, це перш за все вирішення житлового питання. Тут краще обрати варіант  у середмісті, подалі від дорожнього смогу і ближче до зелених масивів. Важливо врахувати наявність зручної транспортної розв’язки або безпечного паркінгу для автомобілів. Для сімей із дітьми важливим критеріям є наявність об’єктів соціальної інфраструктури – шкіл, садочків, лікарень, аптек та торговий центрів.

 

Потреби покупця

Важливим фактором при виборі житла виступає його поверховість. Зазвичай у будинках перші поверхи відведені під комерцію, де розміщуються магазини та офіси. Квартири та другому і третьому поверхах обирають покупці старшого покоління або сім’ї із дітьми. Подібне житло не прив’язане до ліфта і легко спостерігати за тим, що відбувається у дворі. Найбільшим попито у покупців користуються середні поверхи. У будинках вони продаються найшвидше, тому краще обрати кватиру ще на етапі будівництва.

 

Ціна

Мабуть, основну роль при виборі житла відіграє його ціна. Зазвичай вартість квартири може бути нижчою на етапі будівництва. Часто у вартість житла входить штукатурка стін, стяжка підлоги, монтаж труб, прокладена електропроводка, встановлення розеток та вимикачів, встановлення вікон та дверей, тощо. Майбутній власник може повністю або частково відмовитись від цих робіт, що вплине на кінцеву вартість квартири. Втім, сьогодні забудовники йдуть на зустріч своїм клієнтам пропонуючи різноманітні акції та розтермінування платежів.

  

Вибір забудовника

Якщо покупцю важко розібратися із цими критеріями, краще для початку обрати надійну та авторитетну компанію, на рахунку якої не один будівельний проект. На ринку нерухомості Івано-Франківська варто відзначити будівельну компанію «Альянс ІФ», за плечима якої багаторічний досвід роботи у сфері нерухомості. Компанія демонструємо високу якість будівництва, відповідальну роботу та завжди дотримується темпів зведення житла.

 

«Альянс ІФ» пропонує найоптимальніший варіант житла за помірною ціною. Об’єкти компанії відрізняються від інших вигідним розташуванням, оригінальними фасадами та зручним плануванням. Забудовник зводить будинки дотримуючись принципу енергоефективності. Квартири оснащені котлами, надійними дверима та енергозберігаючими вікнами з німецького профілю.

 

Для тих, хто шукає вдалий спосіб інвестувати заощадження, «Альянс ІФ» пропонує житловий комплекс по вулиці Залізнична, 3, у центральній частині Івано-Франківська. На сьогодні І черга будівництва вже здана в експлуатацію і триває будівництво ІІ черги житлового комплексу. На території комплексу запроектовано дитячі та спортивні майданчики. Передбачено підземний та гостьовий паркінг, а перший поверх житлового комплексу відведено для комерції.

 

Тим хто віддає перевагу функціональному житлу компанія «Альянс ІФ» пропонує квартири у будинку по вулиці Незалежності. Його перевага - повноцінна міська інфраструктура, зупинки громадського транспорту, школа, дитячий садок, торгові центри, аптеки, банківські установи, спортивні клуби, розважальні заклади та ресторани.

 

Житловий комплекс по вулиці Хмельницького - це оаза для сімей та людей, що віддають паравагу затишному стилю життя. Будинок має вигідне розташування, яке дає змогу в межах 15 хвилин дістатися до центру міста, а транспортна розв’язка є однією з найзручніших в Івано-Франківську. При цьому, у кроковій доступності розташовані всі необхідні об’єкти соціальної інфраструктури: шкода, дитячий садок, торгові заклади.

  

Контакти

Адреса: м.Івано-Франківськ, вул.Незалежності, 93а

Тел: (0342) 55-99-93; Моб: (050) 303-07-78, (067) 303-07-78;

Е-мейл: allianceif.com@gmail.com;

Сайт: www.allianceif.com.ua