Квартир від БК «Альянс ІФ»: грамотне планування за доступною ціною  

Правильно обрати житло завдання непросте. Дехто досліджує ринок, інші керуються доступністю, а хтось просто покладається на власну інтуїцію. В основному, клієнти звертають увагу на розташування будинку, близькість об’єктів інфраструктури, якість будівництва і енергоефективність новобудови. Проте, чи не найважливішим критерієм залишається планування квартир.

Ми прагнемо зробити наше помешкання максимально комфортним. На стінах стильні шпалери, на вікнах – елегантні штори. А ще м’які меблі, техніка та безліч елементів декору. Згодом виникає питання, де усе це розмістити, адже купляючи квартиру, чи не в останню чергу ми задумуємося про її планування.

  

Одна надія на добросовісного забудовника. В Івано-Франківську подібною якістю володіє будівельна компанія «Альянс ІФ». Її фахівці особливу увагу приділяються саме проектуванню об’єктів. Забудовник має широкий асортимент квартир із найрізноманітнішими варіаціями планування, як у спальних районах, та і в центральній частині міста.

  

БК «Альянс ІФ» пропонує на вибір клієнтів якісні, а головне доступні однокімнатні квартири. Високі стелі візуально збільшують простір помешкання, тому таке житло легко піддається переплануванню, не вимагає значних витрат на ремонт та обслуговуванням. А при бажанні, однокімнатну квартиру без зайвих клопотів можна здавати в оренду. Як варіант однокімнатне житло у новозбудовану житловому комплексу по вул. Залізничній, де БК «Альянс ІФ» завершує будівельні роботи 3-ї черги.

  

Тим, кому до вподоби більші житлові площі, «Альянс ІФ» пропонує дво- і трикімнатні квартири у ЖК по вул. Незалежності, ЖК по вул. Хмельницького та ЖК по вул. Залізничній. Подібне житло користуються шаленим попитом у молодих сімей із дітьми. Там знайдеться місце і для затишної спальні чи дитячої, так і для простої вітальні, які запросто може стати місцем для сімейних посиденьок. При цьому стіни квартир утепленні, на вікнах – енергозберігаючі склопакети, на дверях – високоякісні двері.

 

З питань придбання квартири звертайтесь в офіс БК «Альянс ІФ»:

м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 93а

тел.: (0342) 55-99-93; Моб: (050) 303-07-78, (067) 303-07-78;

Е-мейл: allianceif.com@gmail.com    

Сайт: www.allianceif.com.ua