МЖК Експрес-24: п’ять причин купувати житло комфорт-класу

«Побудовано в Івано-Франківську» разом з експертами компанії «МЖК Експрес-24» з’ясували, чому при виборі квартири варто віддати перевагу житлу комфорт класу неподалік міського парку ім. Шевченка, по вулиці Національної Гвардії.

1. Місцезнаходження

Житлові комплекси комфорт-класу будуються в районах паркових та відпочинкових зон, з приємною екологією, розвиненою інфраструктурою та зручною транспортною розв’язкою. Простора житлова площа та продумане планування як найкраще підходять для сучасного міського стилю життя.

 

До прикладу, житловий комплекс по вулиці Національної Гвардії від БК «МЖК Експрес-24». Житло розташоване в самому серці Івано-Франківська, поруч – міський парк імені Тараса Шевченка. З вікон квартир відкривається розкішна панорама на архітектуру історичного центру, паркову зону та гори.

 

 

2. Комфорт

Квартира в житловому комплексі комфорт-класу дозволить мешканцям уникнути однієї з головних проблем проживання в центрі - проблеми з паркуванням. Зокрема, в житловому комплексі по вулиці Національної Гвардії передбачений власний паркінг. В будинках є гаражі, тому за безпеку свого автомобіля можна не перейматися.

 

Окрім того, район має вигідне розташування з розвиненою інфраструктурою, зовсім поруч -  школи, магазини, супермаркети. Компанія забудовник потурбувалася і про своїх маленьких мешканців – поруч будується дитячий садок.

 

Що стосується планувань квартир, то архітектори передбачили найрізноманітніші їх варіанти. В житловому комплексі близько 20-ти різних планувальних рішень, а для любителів підвищеного комфорту «МЖК Експрес-24» пропонує дворівневі  квартири з терасами.

 

 

3. Якість будівництва

Всі будинки житлового комплексу по вули Національної Гвардії оснащені швидкісними ліфтами та сучасними інженерними системами. Будинки будуються за цегляно-монолітною технологією, мають утеплені фасади. Тут варто відзначити енергозберігаючі склопакети і панорамне скління на останніх поверхах. Усе це гарантує високий рівень комфорту для жильців. 

 

4. Архітектура

Архітектурні рішення житла класу-комфорт повинні бути не тільки якісними, а ще й красивими та оригінальними. Різноманітні архітектурні стилі та палітра кольорових рішень до непізнаваності змінює, здавалося б, однотипні будинки. Так, наприклад,  ЖК по вулиці Національної Гвардії має свій оригінальний стиль, який вигідно вирізняється на тлі міської забудови. Не дивно, що комплекс був номінований в конкурсі  "Кращі будинки і споруди, збудовані та прийняті в експлуатацію в Україні у 2015 році".

 

Обличчям житлового комплексу є прибудинкова територія. Догляд за нею здійснюватиме спеціально створене на базі «МЖК Експрес-24» ТзОВ ЖЕД «Експрес-Комфорт». Підприємство керується сучасними стандартами сервісу та має досвід обслуговування складних інженерних мереж. Надійний захист майна та житла власників забезпечує створена охоронна фірма ТзОВ «Експрес-сервіс». Усі будинки перебувають під постійним контролем приватного ЖЕО.

 

 

5. Ліквідність

За останній рік вартість одного квадратного метра житла в зросла в середньому на 10 -15 %. Фахівці пов'язують цю тенденцію з тим, що в обжитих районах міста вільних плям під забудову майже не залишилося, так що в продаж виходять поодинокі нові проекти. Проте,  у покупців нерухомості комфорт-класу є можливість придбати відмінну квартиру в престижному місці на вигідних умовах. Наразі «МЖК Експрес-24» пропонує спеціальні програми розтермінування платежів, а також продовжує участь у програмі молодіжних кредитів.

 

Контакти:

 

адреса: м. Івано-Франківськ, вулиця Січових Стрільців, 58

телефон: +380 (342) 77-60-27

телефон/факс: +380 (342) 77-77-50

е-mail: Mgk-24@ukr.net

сайт МЖК: www.mgk.if.ua   

Вікторія Гончаренко