Сучасна архітектура, розвинута інфраструктура, затишок та комфорт в новобудовах поблизу парку ім.Шевченка

Новий мікрорайон на вулиці Національної Гвардії може похвалитися не тільки розвиненою інфраструктурою, але і вдалим сусідством. Якихось 10 хвилин, і ви вже насолоджуєтесь відпочинком у міському парку чи прогулюєтесь навколо озера.

Розташований житловий комплекс в екологічно чистому районі, поблизу зеленої зони. Мікрорайон об’єднує в собі сучасні технології будівництва та розвинену соціальну інфраструктуру, адже при проектуванні враховувалися всі побажання майбутніх власників.

 



Житловий комплекс по вулиці Національної Гвардії має продуману внутрішню структуру. Окрім вдалого розташування, комфорту додає затишний благоустрій прибудинкової території. Це, зокрема, величезні дитячі майданчики, продумана парковка та навіть спеціальні прогулянкові алеї.

 

Дитячий сайданчик на території І черги будівництва. Фото станом на лютий.

 

Забудовник компанія "МЖК Експрес-24" подбав і про найманших мешканців мікрорайону - незабаром на вулиці Національної Гвардії з’явиться новий дитячий садочок на 90 місць. Проектом передбачено розміщення групових осередків для п’яти груп (2 ясельні групи середнього та старшого віку, 3 дошкільні групи загального типу), адміністративних, допоміжних та господарських приміщень, приміщень медпункту з ізолятором та приміщень харчоблоку.

 


Фото з ходу будівництва дитячого садочку, станом на лютий.

 

Фото з ходу будівництва дитячого садочку, станом на лютий.

 

Привабливе оформлення фасадів будинків, вигідно вирізняє житловий комплекс серед інших новобудов Івано-Франківська. Внутрішнє планування квартир дозволяє втілити найсміливіші дизайнерські рішення. В будинках можна придбати одно-, дво-, три- кімнатні квартири, а також дворівневі квартири з терасами. Забудовник  компанія "МЖК Експрес-24" пропонує квартири за вигідними цінами і розстрочкою платежів.

  

За інформацією та деталями звертайтеся за адресою м. Івано-Франківськ, вул. Січових Стрільців, 58 або за телефоном: 0 (342) 77-60-27 та 0 (342) 77-77-50.

 

е-mail: Mgk-24@ukr.net

сайт МЖК: www.mgk.if.ua