Літні новини з будівельного майданчику Містечка Липки. ВІДЕО


Триває будівництво Містечка "Липки" по вулиці Гетьмана Мазепи,164 від будівельної компанії "Ярковиця", яке стане вдосконаленою версією "Калинової Слободи".

 

До Вашої уваги огляд будівельного майданчику за червень:

 

️Продовжується благоустрій прибудинкових територій (1 корпус). Зроблено в’їзд на територію, встановлено контрольно-пропускний пункт (1, 6 корпус). Екстер'єрні роботи завершено, ремонт в комерційних приміщеннях триває (6 корпус). Закінчено фасади з зовнішнього боку (5 корпус). Всі стіни утеплені (7 корпус).

 

 

Планування квартир перегляньте тут:http://bit.ly/2Yl1A1z

 

Територія житлового комплексу закрита, з цілодобовою охороною. Це дозволить мешканцям мікрорайону насолоджуватися приватним простором, зеленою територією та дитячими майданчиками, не хвилюючись за власну безпеку. А комфорт і затишок - важливі фактори при виборі майбутнього помешкання.

 

Широка площа забудови — цілих 6 гектарів — дозволяє облаштувати на прибудинковій території зелені зони для відпочинку дорослого населення та малечі, ігрові майданчики. Тишу, чистоту і безпеку не тільки у вашому помешканні, а й надворі, важко переоцінити. Саме тому закритий житловий комплекс і те, що сторонні не зможуть потрапити на територію - важливий фактор для вашого спокою, особливо якщо у вас є діти.

 

Деталі в офісі компанії особисто, або за телефоном: 77-77-77; (099) 777-7-770; (068) 777-7-770.

 

Центральний офіс компанії: Івано-Франківськвул. Військових Ветеранів, 10Б.

 

Інформаційний відділ на об'єкті: Івано-Франківськвул. Мазепи, 164.