Комфортна інфраструктура в Містечку “Липки” – саме те, що обирають іванофранківці


Містечко«Липки» від будівельної компанії «Ярковиця» — це європейське містечко закритого типу, з цілодобовою охороною та відеоспостереженням, яке передбачає гармонійне поєднання місця розташування, зручної інфраструктури та комфорту.

 

Будівельна компанія «Ярковиця» продумала все до найменших дрібниць, врахувавши найвибагливіші побажання і смаки своїх клієнтів.

 

Його будують в дев'яти хвилинах їзди від площі Ринок — центральної площі міста. Площа комплексу шість гектар — це цілий житловий квартал з облаштованою для прогулянок територією біля міського озера. Комплекс налічує 11 корпусів 9-поверхової забудови.

 

 

Давайте детальніше поговоримо про його переваги. Перша з них - це схема розташування.

 

Вона передбачає місця для паркування, відпочинкову зону та багату інфраструктуру. Зокрема, тут запроектована і велика кількість зручних лавочок для відпочинку, і майданчики для прогулянок та дитячих забав тощо. Всюди розмістять ліхтарі, які зроблять зручним пересування територією містечка у темну пору доби.

 

Інфраструктура.

 

Перш за все у пошуках квартири у новобудові, покупці звертають увагу на інфраструктуру біля житлового комплексу. Так на території житлового комплексу «Липки» проектом передбачено дитячий садок, комерційні приміщення, ігрові та дитячі майданчики, зони відпочинку і гаражні бокси.

 
У чотирьох хвилинах пішки від «Липок» автобусна зупинка, а в семи хвилинах - приміська автостанція №3. Найближчі продуктові супермаркети «Сільпо» і «АТБ» розташовані у двох хвилинах їзди, а від житлового комплексу до центрального продуктового ринку міста автомобілем сім хвилин.
 

 

Є в районі новобудови і медичні установи: у двох хвилинах їзди міська клінічна лікарня №1, а в шести — обласна дитяча лікарня.

 

Найменші жителі зможуть відвідувати дитячий садок на території комплексу або один з дитячих садочків міста. Найближчі садочки: №20 «Росинка» та №23 «Дударик» в чотирьох хвилинах їзди.

 

Не доведеться витрачати багато часу на дорогу і школярам: школа району №9 в десяти хвилинах пішки, а до школи №28 або школи-ліцею №23 автомобілем три хвилини.

 

Проводити час з друзями і близькими можна в міських парках ім. Шевченко або ім. Міцкевича, на березі міського озера, в аквапарку «Цунамі» або на скеледромі, до якого пішки п'ять хвилин.

 

Малюки зможуть знайти нових друзів в дитячому парку розваг «Горинич», розташованому в трьох хвилинах їзди від житлового комплексу «Липки». Поціновувачів гучних вечірок чекають в нічному клубі «Атмосфера», до якого пішки сім хвилин.

 

Особливості.

 

  • цілодобова охорона з відеоспостереженням, доступ на територію тільки по електронним ключам;

  • підземний паркінг з ліфтом;

  • власний дитячий садок на території комплексу;

  • облаштована територія з дитячими та ігровими майданчиками та місцями для відпочинку

 

Планування.

 

Планування квартир здійснено з урахуванням забезпечення найоптимальнішого комфорту і функціоналізму. Немає непотрібної незадіяної площі, усе максимально прораховано і втілено в реальність. Кожна квартира обладнується якісними вхідними дверми українського виробництва, вікнами з двокамерними склопакетами, теплою підлогою.

 

Також підведуть комунікації до лічильників, виконають штукатурні роботи та стяжку під маяк, якісно зроблять сходову з великим холом та перилами з нержавійки.

 

 

Усі роботи здійснюються кваліфікованими фахівцями, а використані матеріали мають тільки відмінні характеристики і постачаються від надійного виробника з бездоганною репутацією.

 

Купити квартиру у житловому комплексі «Липки» – це насамперед здійснити надійне капіталовкладення у нерухомість і отримати максимум умов і комфорту. Адже будівельна компанія «Ярковиця» продумала все до найменших дрібниць, врахувавши найвибагливіші побажання і смаки своїх клієнтів.

 

Купуйте квартиру у ЖК «Липки» і отримуйте все омріяне та навіть трошки більше! З питань продажу квартир звертайтесь за телефонами:

• менеджери у офісі: 098 7773770, 099 7773770
• менеджери на об”єкті: 068 7773770, 0989654738
• е-пошта: 777777.if@gmail.com
• сайт www.yarkovytsya.com.ua