Що означає життя у зручному мікрорайоні


Жити близько від центральної частини, але не в самому центрі. Щоб можна було прийтися пішки, при бажанні. І зручно доїхати громадським або власним транспортом, якщо є необхідність.

 

Дитсадок – у мікрорайоні. Школа – недалеко. Це вигідно економить час, дає можливість вранці довше поспати.

 

Близько парк, озеро. Щодня можна гуляти на свіжому повітрі, чи влаштовувати вранішню пробіжку.

 

Поряд магазини: продуктові, мебельні, з технікою. Дуже близько спортивні майданчики, де можна зайнятися спортом.

 

Саме цим критеріям і відповідає житловий комплекс "Містечко Липки" від БК "Ярковиця.

 

 

 

Планування квартир перегляньте тут:http://bit.ly/2Yl1A1z

 

Територія житлового комплексу закрита, з цілодобовою охороною. Це дозволить мешканцям мікрорайону насолоджуватися приватним простором, зеленою територією та дитячими майданчиками, не хвилюючись за власну безпеку. А комфорт і затишок - важливі фактори при виборі майбутнього помешкання.

 

Широка площа забудови — цілих 6 гектарів — дозволяє облаштувати на прибудинковій території зелені зони для відпочинку дорослого населення та малечі, ігрові майданчики. Тишу, чистоту і безпеку не тільки у вашому помешканні, а й надворі, важко переоцінити.

 

Саме тому закритий житловий комплекс і те, що сторонні не зможуть потрапити на територію - важливий фактор для вашого спокою, особливо якщо у вас є діти.

 

Ми із задоволенням приймаємо відвідувачів, щоб усе продемонструвати та розповісти. Наш консультаційний центр працює: Пн-Пт 9.00-17.00; Сб 9.00-13.00. Івано-Франківськвул. Мазепи, 164.

 

Також Ви можете отримати всю необхідну та цікаву інформацію про стан будівництва чи квартири в режимі онлайн. А ще ми завжди на зв’язку за телефонами: 099 777 3 770⠀і 098 777 3 770.