Квартири в Івано-Франківську з краєвидом на озеро: де і скільки?


Озеро – локація, яку в Івано-Франківську не пропускає жоден турист. Та й іванофранківці часто тут проводять своє дозвілля. А як щодо власної квартири з краєвидом на озеро?

 

Зазвичай їх вартість на ринку нерухомості є вищою і на це є ряд причин. Розберімося від чого це залежить!

 

Найперше це престижність, тому що мати нерухомість у найкрасивішій локації міста — це ознака статусу. Ваші друзі, родичі та бізнес-партери завітавши у гості будуть приємно здивовані, адже не кожен може похвалитися таким помешканням.

 

Також це інвестиційна привабливість – таке житло ніколи не впаде в ціні, а з часом навпаки буде тільки дорожчати.

 

Квартира поблизу озера дає безліч можливостей для цікавого дозвілля, а відпочинок вдома набирає особливого відтінку. Наприклад, у суботу можна влаштувати барбекю на власній терасі, а вже у неділю покататися всією сім’єю на катамаранах. І головне, ви не витратите заради цього ні хвилинки вашого часу на дорогу.

 

В Івано-Франківську поблизу озера є декілька житлових комплексів від компанії blago developer. Елітний комплекс Parus та сучасний район Manhattan. Кожен із них по своєму особливий.

 

Елітний житловий комплекс Parus – вишукане житло, де ідеально поєднано розкіш, сучасні технології та комфорт. Особливістю комплексу є ексклюзивні планування. Усі квартири різні, а отже – неповторні. Саме тому Parus обирають яскраві особистості, які хочуть підкреслити свою індивідуальність. Розташований на березі міського озера зі сторони парку Т. Шевченка.

 

Manhattan – це сучасний район, який спроєктовано відповідно до останніх світових тенденцій. Головна його мета – забезпечити вам максимальний комфорт, шляхом добре спланованої інфраструктури, зручної прибудинкової території, системи безпеки та високоякісних технологій будівництва. Розташований біля міського озера та історичного центру міста, на перетині вулиць Ленкавського і Левицького.

 

Новий ритм життя диктує свої правила: мінімум часу на дорогу до офісу, проведення вільного часу з користю, розвинена інфраструктура, екологічність, сучасність та безпека. Враховуючи ці критерії, вибір очевидний! Квартири з виглядом на озеро є  не тільки вигідним капіталовкладенням, але й цікавою родзинкою в буденне життя.