Купуй квартиру від БК "Ярковиця" в розстрочку до 3-ох років

Будівельна компанія "Ярковиця" надає можливість купити квартиру в ЖК "Левада", ЖК "Левада Затишна" та ЖК "Левада Дем'янів Лаз" в розстрочку до 3-ох років.

БК "Ярковиця" надає унікальну можливість купити нову квартиру в житловому комплексі "Левада Дем'янів Лаз" в розстрочку до 3-ох років, від 6700 грн. за місяць.

 

 

Квартал «Левада Дем’янів Лаз» – новий житловий комплекс, спорудження якого щойно розпочалось у мальовничій місцині в північній частині Івано-Франківська – на Пасічнянському пагорбі. Тож із вікон збудованих помешкань майбутнім новоселам відкриються захоплюючі краєвиди не лише сусіднього дендропарку, а й усього міста, а також Чорного лісу та Карпатських гір.

 

Також, відповідно до умов акції, всі охочі матимуть можливість купити квартиру в 3-ій та 4-ій черзі будівництва житлового комплексу "Квартал Левада" в розстрочку до 2-ох років!

 

 

«Квартал Левада» характеризується розвиненою соціально-транспортною інфраструктурою, що значно підвищить комфортність та зручність проживання мешканців. Розвинене тролейбусне та автобусне сполучення дозволяє безперешкодно дістатися всіх районів міста.

 

Крім цього за акійною пропозицією можна стати власником квартири в новобудові, що розташована в житловому комплексі "Левада Затишна", за програмою розтермінування платежів, від 7500 грн. за місяць.

 

 

Звертаємо увагу, що особливістю нового кварталу "Левада Затишна" стане вигідне місце розташування. Тут зручне автобусне сполучення з усіма районами міста. Поруч дитячий садок, три школи, два коледжі, вище професійне училище, аквапарк і «Льодова арена».

 

Більш детальну інформацію можна дізнатися, зателефонувавши по одному з вказаних нижче номерів, чи безпосередньо в офісі будівельної компанії "Ярковиця".

 

Телефони для уточнення інформації:

+38 (098) 155 66 77

+38 (066) 300 01 00

 

Адреса офісу:

вул. В.Стуса, 40
м. Івано-Франківськ

 

Веб-ресурс, що містить актуальну інформацію по житлових комплексах:

http://levada.if.ua/