«Квартал Левада Затишна» - купуйте перші 20 квартир за акційною ціною

ЖК “Левада”  – це “зелене намисто” Івано-Франківська, що гармонійно об’єднує кілька житлових кварталів у різних куточках Івано-Франківська з мальовничими краєвидами у безпосередній близькості до рекреаційних зон міста.

«Квартал Левада Затишна» – ідеальне рішення для тих, хто не уявляє свого життя без міста, але цінує затишок тихих сімейних вечорів.

 

 

 

«Левада Затишна» знаходиться в районі ТЦ «Сільпо» та приваблює вигідним місцем розташування, адже має зручне автобусне сполучення з усіма районами міста. Поблизу розташовані дитячий садок, три школи, два коледжі, вище професійне училище, Аквапарк і Льодова арена.

 

 

Розвинена також і соціально-побутова інфраструктура: неподалік є відділення дитячої поліклініки, жіноча консультація, лікарня, бібліотека, ринок, супермаркети продуктів, меблів, побутової та електронної техніки. У кількох хвилинах ходи розташовані парк культури та відпочинку, міське озеро та два стадіони, басейн і різноманітні спортивні майданчики.

 

планування житловго комплексу "Левада Затишна"

 

 

З нагоди початку будівництва  перші 20 квартир в житловому комплексі за акційною ціною від 8800 грн/кв2. Також покупці можуть скористатись програмою розтермінування платежів до 3 років.

Акція діє з 1 липня до 1 серпня, або до закінчення акційних пропозицій.

 

 

За детальною інформацією звертайтесь за телефоном: +38 050 338 97 39