Хід будівництва 19 корпусу житлового району “Княгинин”. ФОТО


12 червня на території житлового району “Княгинин” відбулася чергова виїзна нарада. Керівництво та інженерно-технологічний склад будівельної компанії “Спілка забудівників” перевірили хід будівництва 19 корпусу, а також інфраструктурних елементів та благоустрою внутрішнього двору №2.

 

Під час наради особливу увагу приділили якості виконання будівельних робіт та безпеці на будмайданчику. Відзначено, що будівництво ведеться належним чином із дотриманням усіх будівельних норм та стандартів.

 

Зокрема: кладка цегли, заповнення швів, застосування кладочної сітки, монтаж панелей перекриття, залиття монолітних ділянок, монтаж збірного залізобетону (балконних плит, несучих перемичок тощо), монтаж сходових маршів та сходових майданчиків.

 

Також підмічено, що належним чином ведуться електромонтажні роботи на сходовій, розведення розгалуження для подачі від електричних щитків на загальному коридорі до кожної квартири.

 

 

Паралельно у будинку ведуться штукатурні роботи, залиття вирівнюючих стяжок у коридорах загального користування. А також скління вікон, лоджій та балконів.

 

Керівництво вкотре переконалось, що постачання будівельних матеріалів здійснюється в термін та згідно з графіками. А будівельні матеріали проходять перевірку на місці будівництва та безпосередньо перед монтажем.

 

На завершення – присутні оцінили досягнутий прогрес та узгодили стратегію подальших дій з розбудови району. Кожного дня ми стаємо на крок ближче до завершення будівництва нашого району. А ви зробіть перший крок до вашого нового життя та станьте його частинкою!

 

За інформацією про актуальні планування квартир телефонуйте: +380 96 2000 777, +380 97 2000 777, м. Івано-Франківськ, вул. Княгинин, 44.