“Івано-Франківськгаз Збут” дякує клієнтам, які сплатили за газ у березні


ТОВ “Івано-Франківськгаз Збут”, що працює під брендом “ТВІЙ ГАЗЗБУТ”, дякує 266 219 побутовим клієнтам, які розрахувалися у березні за спожитий природний газ.

 

Ці громадяни України розуміють, що оплата комунальних послуг – це не тільки виконання договірних зобов’язань, а і ваше дякую працівникам підприємств-постачальників комунальних послуг та їх родинам. Це – ще один ваш внесок в оборону свого села чи міста і реальна допомога державі під час війни.

 

Попри війну в країні, найкраще минулого місяця розраховувалися за спожите блакитне паливо клієнти у місті Яремче, за що їм окрема подяка. Найгірше у перший місяць весни сплатили за газ мешканці Косівського району.

 

Загальний борг побутових споживачів перед ТОВ “Івано-Франківськгаз Збут” наразі становить близько 630 млн. грн.

 

Під час дії воєнного стану ТОВ “Івано-Франківськгаз Збут” не припиняє постачання природного газу боржникам і не стягує штрафи за невчасні розрахунки. Компанія розуміє, що велика кількість українців опинилася у дуже складних життєвих обставинах, і поки не може сплатити за спожитий природний газ. Але споживачі, які в змозі це зробити, мають розрахуватися і підтримати комунальну сферу.

 

Безпечно та без комісії сплатити за спожитий газ клієнти ТОВ “Івано-Франківськгаз Збут” можуть через онлайн-сервіси:

 

·        кнопка "Сплатити за газ" на сайті https://ifgaszbut.com.ua/;

·        viber-бот ТВІЙ ГАЗЗБУТ https://bit.ly/3sRaq9U;

·        Особистий кабінет “Івано-Франківськгаз Збут” https://my.ifgaszbut.com.ua;

·        клієнтські сервіси 104.ua.