Фінансовий лізинг нерухомості – нова послуга від будівельної компанії blago developer


Придбання нерухомості – справа важлива та відповідальна. Щоб полегшити цей процес та зробити купівлю нової квартири доступною кожному, будівельні компанії пропонують нові послуги.

 

Сьогодні існує чимало механізмів, покликаних полегшити фінансове навантаження від купівлі нерухомості, одним з яких є фінансовий лізинг.

 

Що таке фінансовий лізинг нерухомості?

 

Фінансовий лізинг дає можливість сплачувати за придбану в такий спосіб нерухомість впродовж тривалого періоду – до 8 років (термін послуги фінансового лізингу) та відповідно зменшує щомісячне фінансове навантаження на бюджет покупця.

 

Підписавши всього один договір фінансового лізингу нерухомості, покупець отримує об’єкт нерухомості у володіння та користування, продовжуючи сплачувати його вартість по частинах, в складі лізингових платежів, впродовж терміну послуги фінансового лізингу.

 

Нещодавно провідна будівельна компанія blago developer запустила послугу фінансового лізингу нерухомості, надаючи покупцям ще більше можливостей купити сучасну квартиру в новобудові.

 

З цією метою провідний забудовник створив лізингову компанію «БЛАГО ЛІЗИНГ», яка отримала ліцензію Національного банку України. Тож тепер, щоб скористатися послугою, не потрібно витрачати час на пошуки виконавця з вигідними умовами. Оформити купівлю житла на умовах фінансового лізингу можна буде в офісі Компанії.

 

Як працює лізинговий механізм від «БЛАГО ЛІЗИНГ?»

 

Покупець обирає бажану нерухомість від blago developer та обумовлює із забудовником основні параметри і характеристики нерухомості: вартість, площу, адресу, комплектність, строки будівництва та інші питання, пов’язані з готовністю нерухомості.

 

При бажанні придбати житло із тривалим строком виплати та меншим фінансовим навантаженням необхідно укласти договір фінансового лізингу нерухомості, а для цього потрібно звернутись в офіс компанії «БЛАГО ЛІЗИНГ» за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Січових Стрільців, буд. 26.

 

Уклавши такий договір, лізингова компанія придбає для свого клієнта обране ним житло із визначеними між таким клієнтом та забудовником параметрами і характеристиками та передає таке житло своєму клієнту у володіння та користування. Після сплати усіх передбачених договором фінансового лізингу платежів нерухомість повністю переходить у власність покупця.

 

Переваги придбання нерухомості на умовах фінансового лізингу

 

В аналітичному центрі blago developer дослідили переваги, які надає фінансовий лізинг нерухомості:

 

можливість укладання угоди на етапі початку будівництва;

збільшений до 8 років термін виплати;

індивідуальний підхід та підбір кількох варіантів умов;

зменшений щомісячний платіж;

графік платежів адаптований до витрат;

фаховий юридичний супровід лізинговою компанією;

інформаційно-консультаційна підтримка на всіх етапах;

простота та зручність в оформленні;

додаткова безпека з укладанням нотаріально засвідченого договору;

фінансування від лізингової компанії.

 

Придбання житла на умовах фінансового лізингу суттєво економить час та спрощує покупку нерухомості, адже всю роботу щодо експертизи документації, проведення купівлі-продажу об’єкта, реєстрації нерухомості з оформленням необхідної документації проводить лізингова компанія.

 

Окрім того, немає жодних вимог щодо проведення оцінки та страхування нерухомості, а також щодо дострокового виконання договору фінансового лізингу.

 

Компанія blago developer постійно працює над тим, щоб житло ставало доступнішим для своїх клієнтів, надаючи широкий спектр можливостей для придбання нерухомості.

 

Сучасні комфортабельні квартири в новобудовах від blago developer зараз можна придбати у житлових комплексах Family Plaza, Comfort Park, А5, Union, Шоколад, Main House, Авторський, Manhattan, Manhattan UP, Паркова Алея, Містечко Соборне, елітних комплексах Parus та Royal Hall, а також у котеджному містечку Franko River Club.