Інвестиції у здоровий спосіб життя: як blago developer підтримує спорт


У сучасному світі будівництво набуває іншого формату. Звичні всім сірі однотипні будівлі замінюють сучасні комфортабельні житлові райони. А прогресивні ідеї рухають забудовників до реалізації нових проєктів, які стосуються усіх аспектів життя. І одну з ключових позицій у них займає активний фізичний розвиток.

 

На Прикарпатті спонсором спортивних змагань та цілих команд часто виступає blago developer. Наша компанія бере активну участь у різних заходах та сприяє розвитку талановитої молоді.

 

Підтримка спорту – важлива складова стратегії розвитку blago developer. Для нас є цінним вкладати кошти в прогресивних юнаків та дівчат й допомагати організовувати масштабні події.


 

Івано-Франківськ як спортивний осередок

 

Щорічно в Івано-Франківську відбувається Frankivsk Half Marathon – один з найбільших та найстаріших півмарафонів Західної України. Захід збирає бігунів з різних куточків України та навіть світу, даючи змогу спробувати свої сили на великій дистанції. Крім того, організатори півмарафону проводять забіги на благодійних дистанціях, кошти з яких передаються на потреби міста. Це важлива соціальна функція, яку вирішила підтримати наша компанія, виступивши офіційним спонсором восьмого півмарафону.

 

Також blago developer бере участь в проведенні в Івано-Франківську всеукраїнських тенісних турнірів, спонсорує місцевих танцюристів, боксерів та представників інших видів спорту. Спонсорська підтримка місцевих талантів допомагає їм у досягненні високих результатів на національних та міжнародних змаганнях. Так, нещодавно франківчанка Соломія Ткачівська перемогла на світовому чемпіонаті з танців Dance World Cup, на який дівчина поїхала за сприяння blago developer.


 

Підтримка атлетів

 

Наша компанія активно допомагає атлетам Прикарпаття, спонсоруючи силові змагання. Цього року ми взяли участь у встановленні національного рекорду України. На День будівельника в Івано-Франківську найсильніші жінки України Ольга Лящук, Маргарита Кучина та Ганна Васюк протягнули 5 бетономішалок загальною вагою 78 тонн 130 кг на 614 см. В той же день харків’янка Ганна Васюк встановила ще один рекорд, піднявши гантель вагою в 67,5 кг.

 

Талановита спортсменка має чималі амбіції, реалізація яких відбувається теж за нашої підтримки. Компанія blago developer взяла на себе фінансування поїздки Ганни Васюк на світові ігри Official Strongman Game, що відбудуться 12-14 листопада у Флориді.


 

Створення футбольної команди

 

Особливу увагу ми приділяємо розвитку місцевих футболістів. Тривалий час компанія являлася спонсором футбольної команди «Юність» Верхня. І вже цього літа відбулася велика подія для blago developer – створення власної ФК «Blago-Юність».

 

Народження нової футбольної зірки відбулося в результаті об’єднання гравців з «Юність» Верхня та «УКД-Благо». Новий логотип, нова спортивна форма зарядили спортсменів на досягнення, які потішили прихильників вже з перших ігор. Сильна духом та підготовкою команда успішно завершувала матч за матчем і вже 20 вересня стала почесним переможцем турніру та володарем Кубку областей України 2021.

 

Також цього року blago developer виступить партнером відомого футбольного клубу «Ураган» у проведенні матчів Ліги чемпіонів УЄФА. Вперше Івано-Франківськ прийматиме футзальні матчі європейського рівня. Для нас підтримка такого заходу – можливість популяризації міста за межами України.


 

Спортивна складова у будівельних проєктах

 

Наша компанія проповідує активний спосіб життя і цю цінність реалізує у своїх проєктах. На території кожного житлового комплексу передбачені сучасні спортивні майданчики. Також при виборі локації будівництва наша компанія обирає райони з розвиненою інфраструктурою, щоб мешканці мали можливість відвідувати спортивні заклади поруч з домом. Так, популярний у мікрорайоні Пасічна ЖК Comfort Park будується поруч з великим спортивним комплексом. У котеджному містечку Franko River Club передбачені тенісні корти та тренажерний зал. Елітний житловий комплекс Parus, район Manhattan та Manhattan UP розташовані на березі озера, навколо якого облаштовані бігова й велодоріжки.

 

Ми маємо великі плани з розбудови міста і надалі братимемо активну участь у спортивних заходах. Для blago developer підтримка прогресивної молоді – запорука формування здорової та сильної нації, що є головним рушієм зростання нашої країни.

 

Дізнатися більше про проєкти blago developer можна за телефоном +38 (097) 0714-000 або у відділах продажу blago developer, що розташовані за адресами:

вул. Коновальця, 35

вул. Січових Стрільців, 21

площа Ринок, 8