Фасад залізничного вокзалу Івано-Франківська відновлять вже найближчим часом


Фасад вокзалу станції Івано-Франківськ має бути відновлений вже найближчим часом. В іншому випадку будуть вжиті кадрові рішення.

 

На цьому наголосив в.о. голови правління АТ «Укрзалізниця» під час візиту на Західну Україну.

 

За словами керівника компанії, усі залізничні вокзали, які наразі функціонують, мають бути в належному стані, у тому числі й естетичному.

 

Івано-Франківський вокзал щороку зустрічає тисячі пасажирів, які прямують на відпочинок до українських Карпат, і має бути нашою візитівкою. Огріхи, які наразі є на вокзалі, недопустимі, тим більше що його ремонт проводився нещодавно, — зазначив Іван Юрик.

 

В.о. голови правління АТ «Укрзалізниця» дав особисте доручення керівництву вокзалу та керівництву філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» якнайшвидше якісно відновити всі пошкоджені частини фасаду будівлі вокзалу.

 

 

Усі роботи, які проводяться на залізничних об’єктах, мають бути виконані якісно, незважаючи на те, хто їх проводить — наші підрозділи або підрядники. В іншому випадку будуть вжиті серйозні заходи, включаючи кадрові рішення. Вокзал Івано-Франківська має повністю відповідати званню одного з найкращих, — наголосив він.

 

Важливим кроком для приведення до єдиних стандартів усіх залізничних вокзалів було створення філії «Вокзальна компанія».

 

Ця філія допоможе нам централізувати управління вокзалами, вивести їх на беззбитковий рівень та зробити ефективними. Крім того, завдяки виділенню окремої філії на всіх вокзалах будуть запроваджені єдині стандарти якості, безпеки, а також посилено контроль за їх дотриманням, — резюмував Іван Юрик.