Чи продовжує працювати програма “єОселя”, зважаючи на великий попит?


Програма “єОселя” діє в Україні з жовтня 2022 року й дозволяє придбати житло у кредит за вигідними умовами. Зокрема, відсоткові ставки складають 3% або 7% річних, залежно від категорії громадян.

 

Нещодавно, попри велике збільшення  попиту на цю іпотеку, на сайті Укрфінжитла  з'явилася новина про те, що програма продовжує функціонувати та забезпечувати українців житловими площами. Це розвіяло тривогу тих, хто знаходиться в черзі на розгляд заявки або видачу кредитних коштів.

 

Тільки за травень 2024 було видано 957 кредитів на суму 1 702 млн гривень. У порівнянні з 2023 роком, коли в середньому за місяць видавалося по 487 кредитів на 737 мільйонів гривень, поточні показники майже вдвічі більші та підтверджують стабільну роботу програми.

 

З початку 2024 року понад 5 тисяч родин отримали кредит на власне житло, з них 175 в Івано-Франківській області. Ці цифри свідчать про ефективність роботи програми “єОселя” та її здатність задовольняти потреби громадян навіть при високому попиті.

 

Зазначимо, що фінансування програми здійснюється шляхом залучення кредитних коштів від українських банків. Через велику кількість заявок це потребує додаткового часу на погодження операцій з відповідними державними органами. Проте, як зазначає Укрфінжитло, “єОселя” буде діяти й надалі, щоб максимально задовольнити потреби українців.

 

Реалізацію програми “єОселя” забезпечують Мінекономіки спільно з Мінцифрою та ПрАТ «Укрфінжитло». Погоджені кредити видають вісім банків-партнерів.

 

Компанія blago також є учасником програми “єОселя” та пропонує квартири готові до ремонту та на етапі будівництва у своїх житлових комплексах: Manhattan UP, Family Plaza, Comfort Park, Паркова Алея та віднедавна – IQ House.

 

 

Це дає можливість усім, як іванофранківцям, так і мешканцям інших міст, скористатися перевагами доступної іпотеки та придбати житло у сучасному ЖК з необхідною для життя інфраструктурою.Тож програма “єОселя” демонструє ефективність і стабільність, забезпечуючи українців доступними кредитами, навіть в умовах попиту, що зростає.

 

Саме тому експерти з нерухомості нашої компанії радять не зволікати з поданням заявки на участь у програмі та обирати квартиру, яка ідеально підійде саме вам і по фінансових можливостях і по планах на майбутнє.

 

Щоб отримати консультацію нашого менеджера телефонуйте: +38 (067) 761-28-35