Будувати спортивне майбутнє – це blago


Компанія blago разом із фіналістом "Україна має талант" Назаром Павлівим веде боротьбу за здоровий спосіб життя серед учнів Івано-Франківської ОТГ.

 

Компанія анонсувала запуск нового соціального проєкту, спрямованого на виховання здорової та свідомої молоді. Разом із фіналістом популярного шоу "Україна має талант", Назаром Павлівим, з вересня по грудень буде проведено серію заходів для школярів.

 

У рамках цього проєкту заплановано проведення приблизно 15 подій, кожна із яких триватиме 1 годину та відбудеться в школах Івано-Франківської ОТГ. Участь у проєкті абсолютно безоплатна для учнів.

 

Перший захід відбудеться уже цього тижня. Дата: 22 вересня. Час: 11:30. Локація: Підпечерський ліцей, с. Підпечери, вул. Січових Стрільців, 8.

 

Головна мета цього проєкту – виховання здорової молоді та сприяння здоровому активному способу життя. Учасники будуть брати участь у цікавих естафетах та змаганнях, а також отримають освітні матеріали щодо шкідливих звичок та їхнього впливу на здоров'я.

 

Компанія blago завжди піклується про молодь та ініціює численні заходи, спрямовані на покращення майбутнього нового покоління.

 

Організатори переконані, що цей проєкт стане важливим кроком на шляху до здорового та активного життя для учнів Івано-Франківської ОТГ.