Blago стали першою та єдиною компанією в Івано-Франківській області, яку акредитували у програмі єОселя на обʼєкти первинного ринку нерухомості


Компанія blago перша та єдина в Івано-Франків- ській області отримала акредитацію від Ощадбанку на участь в програмі єОселя обʼєктів первинного ринку нерухомості.

 

Ним став житловий комплекс «Family Plaza». Також найближчим часом список доповнить один із наймасштабніших житлових районів міста — «Manhattan UP».

 

У програмі зазвичай беруть участь об’єкти, що вже мають сертифікат готовності, тому таке рішення Ощадбанку свідчить про високу довіру до проєкту і до компанії.

 

Компанія blago й раніше долучалась до програми пільгової іпотеки вторинного житла, яке також має можливість кредитувати Ощадбанк. На сьогодні це три ЖК: готові секції «Family Plaza», «Comfort Park» та «Паркова Алея».

 

Платіж за тілом кредиту не змінюється протягом усього часу, відсотки на залишок заборгованості щомісяця зменшуються. Програму реалізовують Укрфінжитло, Міністерство економіки України та Міністерство цифрової трансформації України.

 

Про компанію

 

Інвестиційно-девелоперська корпорація blago — лідер на ринку нерухомості в Івано-Франківську. За 2022-2023 роки компанія ввела 200+ тис. м2, а квартиру своєї мрії купили 5000 сімей.

 

Усі 37 проєктів компанії blago мають безпосеред- ній позитивний вплив на Івано-Франківськ. Райони, де вони будуються, стають більш затребуваними як для місцевих жителів, так і для іншого бізнесу.

 

Місія компанії — змінювати міста, створювати середовище для комплексно якісного життя. Кожен проєкт компанії має свою філософію, яка виража-ється в унікальній архітектурі, нових сервісах та нетипових дизайнерських рішеннях.

 

Програма єОселя дає змогу придбати житло в кредит на 20 років під найнижчу відсоткову ставку:

 

— 3% для пільгових категорій: військовос- лужбовці-контрактники ЗСУ, працівники сектору безпеки та оборони, медпрацівники, педагоги, науковці;

— 7% для всіх інших.

 

За час дії єОселя компанія blago продала понад 100 квартир за цією програмою. Умови державної програми єОселя:

 

мінімальний початковий внесок — 30%;

класичний графік погашення кредиту: сума щомісячного платежу поступово знижується.