Більше, ніж торговий центр: ТЦ “Київський” як соціальний осередок всього міста


Вагомим внеском у розвиток громадської сфери житлового комплексу “Містечко Центральне”, що розташований на вулиці Височана,18, є відкриття торгового центру “Київський”.

 

Він став не лише улюбленим місцем для шопінгу, але й локацією, яка об'єднала мешканців та зробила життя в нашому комплексі ще комфортнішим.


 
За короткий час існування ТЦ “Київський” вже завоював довіру мешканців міста та став невіддільною частиною їхнього повсякденного життя. Однією з ключових переваг цього центру є те, що в ньому запрацювали практично всі комерційні приміщення, які забезпечують доступ до різноманітних товарів та послуг. Усе потрібне – в одному місці.


 
Так, тут уже успішно функціонують: супермаркет, кав’ярня, чоловічий простір, салон бодімодифікації, дизайн-студія, центр чистої води, салон гардин і штор, поліграфія на одязі, аптека, оптики, обмін валют, магазини з одягом, дитячими речами, квітами, меблями, технікою, сувенірними та святковими товарами, побутовою хімією, ювелірними виробами та товарами для тварин.


 
А за ініціативи наших підприємців, торговий центр став платформою для сімейних благодійних заходів. Щонеділі тут проводяться свята, під час яких триває збір коштів на потреби ЗСУ. Завдяки таким дійствам, відвідувачі мають можливість гарно проводити час з сім’єю та друзями, здійснювати різноманітні покупки, ознайомлюючись з нашим центром, та разом наближати українську перемогу!


 
З відкриттям такого багатофункціонального простору наш комплекс отримав новий рівень зручностей для мешканців, а Івано-Франківськ – унікальну соціальну локацію, що з кожним днем стає все популярнішою.

 

За інформацією щодо продажу чи оренди комерційних приміщень телефонуйте:

+38 050 087 77 77
 м. Івано-Франківськ, вул. Височана, 18.
Наш сайт: https://fil-bud.if.ua