Ідеальне розташування Містечко Центральне


Житловий комплекс «Містечко Центральне» розташований в 9 хвилинах автомобілем від площі Ринок та міської Ратуші.

 

Від зупинок поруч з комплексом до різних куточків Івано-Франківська відправляються маршрутка №44, тролейбуси №6 та №7, за 5 хвилин на авто — автостанція №1 та залізничний вокзал. Купувати продукти мешканці новобудови зможуть у супермаркеті, розташованому в торговому центрі на території комплексу, а також у супермаркеті «Рукавичка» за 3 хвилини пішки.

 

У радіусі 4-7 хвилин на авто розташовані кілька продуктових супермаркетах міста: два магазини мережі «Вопак», «Фуршет», «Сільпо», «АТБ-Маркет» та гіпермаркет «Велмарт». На такій самій відстані розташований Старий ринок, де завжди можна купити домашні або фермерські продукти, овочі та фрукти.

 

У пішому доступі від комплексу розташовані близько двох десятків кафе та ресторанів різних кухонь світу, найближчі кафе «Малинівка», Street Bar та фастфуд Chicken HUT — за 3-4 хвилини пішки. Кілька закладів харчування буде й у торговому центрі на території.

 

У районі житлового комплексу «Містечко Центральне» розташовані навчально-виховні установи для різних вікових категорій.

 

Для малюків у радіусі 4-6 хвилин автомобілем знаходятся дитячі садки №8 «Веселка», №3 «Бджілка», №20 «Росинка», Tower та «Сонечко», а також дитячий навчальний центр «Маленький Енштейн», де працюють групи підготовки до школи, хореографії, малювання, англійської та німецької мов.

 

Для школярів у «Містечка Центральне» буде власна школа з басейном та спортзалою, але батьки школярів зможуть обрати одну зі шкіл району: найближча школа №21 — за 5 хвилин пішки, до школи №26 та гімназії №2 — 8 хвилин пішки, до шкіл №11, №7, №12, №15 та приватної школи-дитячого садка «Перша ластівка» — 5-7 хвилин на авто.

 

З вищих навчальних закладів недалеко Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, Івано-Франківський базовий медичний коледж, коледж фізичного виховання, Університет Короля Данила та Івано-Франківський фінансово-комерційний кооперативний коледж ім. С. Граната. Для занять спортом на території комплексу облаштують два спортивні майданчики для ігор у міні-футбол, волейбол та баскетбол.

 

Позайматися на тренажерах можна на чотирьох спеціально облаштованих майданчиках, а також у спортивних залах «Апельсин» та Sector Gym, до яких пішки 7 хвилин. Влітку відпочити всією сім'єю можна на міському озері, де обладнаний громадський пляж, бігові доріжки та волейбольний майданчик, а також у міському парку ім. Шевченка.

 

Запрошуємо Вас до офісу будівельної компанії "Спілка забудівників" за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.Височана, 18.

 

Більше інформації, щодо придбання квартир за номерами телефонів. Також слідкуйте за новинами у нашому Telegram каналі +38 (050) 087-77-77 і +38 (096) 721-71-24