Підземний паркінг – ще одна перевага ЖК “Містечко Центральне”


Будівельна компанія Спілка забудівників, розбудовуючи ЖК Містечко Центральне, дбає про те, щоб мешканці мали вільну від автомобілів прибудинкову територію.

 

Це питання вирішене за допомогою підземного паркінгу У ЖК “Містечко Центральне” будується 5 паркінгів, де будуть не тільки паркомісця, але й вбудовані гаражі. Це покриє 70 % потреб у паркомісцях та звільнить прибудинкову територію для самих мешканців.

 

Унікальність нашого паркінгу полягає в тому, що уся система вентиляції працює на природніх процесах провітрювання вітровими потоками.

 

Такий механізм дозволяє ефективно уникати надмірної вологості, як до прикладу у підземних паркінгах з традиійним кондиціонуванням повітря Розробником усієї будівельної композиції забудови виступила творча майстерня нашого міського архітектора Олександра Линди.

 

Ми працюємо з ним уже багато років, наша співпраця дає життя багатьом чудовим проектам, що прикрашають наше місто та роблять його сучасним та комфортним для життя містян.

 

Вільних парко-місць стає менше, встигніть придбати персональне місце для свого автомобіля‼️ А ще - отримайте знижку -5% на придбання житла при повній оплаті вартості квартири‼️

 

Запрошуємо Вас на оглядини квартир за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.Височана, 18.

 

Більше інформації, щодо придбання квартир за номерами телефонів. Також слідкуйте за новинами у нашому Telegram каналі +38 (050) 087-77-77 і +38 (096) 721-71-24