Архбудінспекція скасувала дозвільні документи на будівництво громадського центру в Івано-Франківську

Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в Івано-Франківській області скасувало реєстрацію декларації про початок виконання будівельних робіт щодо будівництва громадського центру в м. Івано-Франківську по вул. Тичини, 3.

За результатами позапланової перевірки встановлено, що забудовником до декларації внесено недостовірні дані в частині ведення технічного нагляду та техніко-економічних показників згідно проекту, експертного висновку та декларації про початок виконання будівельних робіт.

Містобудівні умови і обмеження були надані Департаментом архітектури 18 вересня 2014 року.

Ще 20 лютого 2007 року, розглянувши матеріали управління архітектури і  містобудування виконавчого комітету міської ради про дозволи на проектування і будівництво, добудову житлових і нежитлових приміщень, переобладнання житлових приміщень, внесення змін у попередні рішення, виконавчий  комітет  міської  ради вирішив дозволити проведення проектно-пошукових робіт підприємцям Василик Ярославі Степанівні, Василик  Ганні  Степанівні для  будівництва  громадського  центру на  власній  земельній  ділянці  на  вул. Тичини, 3 (державний  акт   на право  власності  на  земельну  ділянку   № 010629400854  від 13.10.2006 р.), при  умові  влаштування підземного  паркінгу.

На сайті ДАБІ є декларація про початок будівництва:

 Одна з найбільших фірм Франківська розробила проект центру: