Звіт по динаміці будівництва житлового комплексу “Містечко Центральне”. ФОТО


Традиційно ділимось з вами ходом будівництва житлового комплексу “Містечко Центральне”, розбудова якого вже підходить до завершення.


 
Наразі тут зводяться верхні поверхи останніх п'яти секцій – 13, 16, 17, 18, 19.

 

 

Паралельно по будинках триває монтаж віконних конструкцій, штукатурні та фасадні роботи.


 
Облаштування підземного паркінгу №4 виконано на 50%. Зокрема:


- влаштоване бруківочне покриття нижнього рівня
- виконаний верхній рівень паркінгу, що слугує відпочинковою зоною
- триває формування відпочинкової зони паркінгу, згідно майбутнього благоустрою, що включає малі художні архітектурні форми, дитячі та спортивні майданчики.

 

 

Також на 30% виконані роботи по благоустрою четвертого двору. На території секцій 9-16 ведеться мощення бруківки, в районі 9 секції роботи виконані.


 
Також триває встановлення дитячих гойдалок та гірок у межах відпочинкової зони, яка слугує верхньою частиною паркінгу №3.


 
Уперше в місті ми будуємо резервуари чистої води для безперебійного водопостачання будинків в години пік та навіть на періоди аварійних відключень.

 

 

Зараз роботи з будівництва резервуара уже виконані. Надалі заплановане утеплення перекриття резервуара та його обгородження.


 
Зазначимо, що згідно з планом, на території комплексу відбулося відкриття інноваційної приватної гімназії “Крила” та торгового центру “Київський”.


 
Ми продумали все до деталей для зручного та комфортного проживання наших власників!

 

 

За інформацією про планування квартир та комерційних приміщень звертайтесь у відділ продажу: +38 050 087 77 77, м. Івано-Франківськ, вул. Височана, 18.

 

Наш сайт: https://fil-bud.if.ua.