Зручність життя в центрі Івано-Франківська


Івано-Франківськ – місто, яке стрімко розвивається. Багато людей бажають переїхати саме в сюди, в місто, яке зовсім нещодавно визнали одним з найкомфортніших міст для життя в Україні.

 

Ратуша з вікон власної квартири

 

Центральна частина вважається найпрестижнішою: ціни на квартири та комерційні приміщення стрімко зростають. Це пов’язано зі зменшенням пропозиції через щільність забудови. Жити в центрі зручно всім, хто цінує свій час та комфорт. Зранку чи вдень можна без проблем прийти на ділову зустріч, а вечером насолодитись затишком місцевих ресторанів та красою історичних місць, які зосереджені найбільшою мірою саме в центрі.

 

Наприклад, ЖК Авторський від компанії blago developer знаходиться в самому центрі Івано-Франківська, на перетині вулиць Чорновола та Січових Стрільців. Зовсім поруч, всього у двох хвилинах пішки – «стометрівка» – славетна вулиця нашого історичного міста. А з вікон квартир видніється верхівка Ратуші.

 

В цьому комплексі девелопер подбав і про комфортне зберігання автомобілів: підземний паркінг. Навіть, якщо протягом тижня більшість мешканців зможе вирішити свої справи без авто, то на вікенд обов’язково захочуть вирушити у маленьку мандрівку. Адже Карпати, які щоразу ваблять своєю величністю та красою, знаходяться зовсім поруч з Івано-Франківськом.

 

Наближеність до парків та скверів

 

Пандемія коронавірусу, яка раптово сколихнула весь світ, залишила свій відбиток і на ринку нерухомості. Обираючи для себе житло, покупці зараз віддають перевагу великим квартирам з терасами або відкритими балконами. Такий варіант житла має достатньо місця, щоб облаштувати робочу зону для себе чи ігрову для дітей. Більше уваги покупці стали приділяти наближеності до природи: парків, рекреаційних зон, озер та скверів. Зовсім не обов’язково обирати житло на окраїнах міста. Івано-Франківськ – зелене місто, у центрі якого зосереджена велика кількість красивих місць для відпочинку та прогулянок.

 

Наприклад, неподалік від ЖК Авторський розташований затишний сквер на пл. Міцкевича. Особливо полюбилось це місце матусям маленьких діток, адже тут є гарно облаштована ігрова зона, а також любителям пограти шахи через спеціальні лавочки з ігровими столами.

 

Житловий комплекс Авторський знаходиться поблизу з історичною вулицею Шевченка. По цій вулиці можна швидко добратись до парку ім. Шевченка, який здається таким віддаленим від шаленого міського ритму, спокійним та затишним. А звідти рукою подати до міського озера – ще однієї улюбленої локації франківців. В сукупності ці всі місця створюють особливий колорит Івано-Франківська!

 

Активне життя

 

Життя в центрі Івано-Франківська поєднує в собі: преміальну локацію, зручне транспортне сполучення з усіма частинами міста та розвинену інфраструктуру. Якраз все те, що необхідно для активного способу життя! Саме тому, квартири в центрі обирають люди, які цінують свій час, прагнуть встигнути вирішити всі особисті та ділові справи максимально швидко.

 

Вигідне капіталовкладення

 

Квартири в центрі завжди користувались великим попитом серед покупців нерухомості. Це той сегмент ринку, де квартири та комерційні приміщення постійно зростають в ціні, а не навпаки. Тому для тих, хто шукає куди вигідно вкласти кошти ідеальним варіантом стане нерухомість в центрі Івано-Франківська. Наприклад, в житловому комплексі Авторський доступні квартири площею від 35 до 97 метрів квадратних – у кожній з них мега-зручне планування та максимальний комфорт.

 

Для купівлі квартири з метою особистого проживання чи інвестиції в центрі Івано-Франківська звертайтесь до відділу продажу компанії blago developer.