Родина Стаффів довгі роки успішно вела кондитерський бізнес і проживала в Станиславові аж до кінця Другої світової війни.
Цукерня Стаффів приймала замовлення на святкову випічку, пропонувала великий вибір цукерок для прикрашення різдвяної ялинки.
Заклад гарантував помірні ціни і швидке пересилання замовлень у провінцію. Тут можна було насолодитися іспанськими й португальськими винами та іншими вишуканими напоями – марсалою, малагою, шері, мадейрою, вермутом.
До речі, в пресі й рекламі прізвище власників чомусь пишеться з двома “f”,а на вивісці закладу – з одним.
Син Станіслав, коли підріс, теж долучився до сімейного бізнесу, і подейкують, усе життя дбайливо зберігав рецепти батькових тістечок. Станіслав Стафф смачно готував також дріжджовий паштет – зовсім не кондитерську, але дуже корисну страву. Для її приготування пекарські дріжджі… тушкують на сковорідці.
за матеріалами сайту Курс
0 Коментарів - Написати коментар