ЖК «Millennium» - житло в гармонії з природою. ВІДЕО


Millennium — це новий житловий комплекс в одному з куточків Івано-Франківська, що найбільш забудовується, поруч з міським озером, до якого веде паркова алея, що починається прямо біля стін будинків.


 

Для прогулянок та відпочинку також передбачена власна набережна та відкриті літні сади на дахах. Внутрішня територія комплексу — єдиний простір з зонами комфорту для різних вікових груп: дитячі та спортивні майданчики, вело- та бігові доріжки, зелені куточки для відпочинку.

 

Інфраструктура

Житловий комплекс Millennium будують між вулицями Гетьмана Мазепи та Набережною ім. Василя Стефаника, за декілька хвилин пішки від зупинок міських автобусів та близько десятка маршруток.

 

У пішому доступі від комплексу й автостанція №3, від якої відправляються приміські автобуси. Наявність у районі новобудови розвиненої транспортної інфраструктури дозволить швидко добиратися як до центру міста з його діловою, культурною та розважальною інфраструктурою, так і до навколишніх населених пунктів. Якщо потрібно до іншого міста, 10 хвилин на авто до залізничного вокзалу, центрального автовокзалу та міжнародного аеропорту «Івано-Франківськ».

 

ДО ТЕМИ: Акція від ЖК «Millennium» - тільки 10 квартир за спеціальною ціною

 

Недалеко від комплексу розташовані декілька супермаркетів та невеликих продуктових магазинів: до Wine Time та «Вікторія» — 5 хвилин пішки, до «Сільпо» — 8 хвилин, до двох «АТБ-маркет» — 6 та 12 хвилин відповідно.

 

Для зручності сімей з маленькими дітьми у житлового комплексу Millennium буде власний дитячий садок. З міських дитячих садків недалеко приватний садок «Клубок» — 9 хвилин пішки, «Сонечко» та Tower — 4 та 8 хвилин на авто. Батьки школярів зможуть віддати своїх дітей до однієї з найближчих шкіл: №28 — 4 хвилини, №9 — 5 хвилин, №12 — 8 хвилин на авто. Також поруч з комплексом розташовані Івано-Франківський базовий медичний коледж та коледж фізичного виховання.

 

 

Для занять спортом на території обладнають спеціальні майданчики, а пробігтися зранку або покататися на велосипеді можна уздовж берега озера. Якщо є бажання потренуватися під наглядом професійного тренера, за 9 хвилин пішки від Millennium фітнес-клуб «Ідеал Спорт».

 

Також у районі новобудови працюють скейт-парк, «Льодова арена», аквапарк «Цунамі» та мотузковий парк у міському парку ім. Т.Г. Шевченко.

 

Комплектація

  • - квартири здаються з чорновим ремонтом;

  • - передбачена можливість перепланування квартири за індивідуальним проєком;

  • - для опалення в кожній квартирі встановлено індивідуальний котел;

  • - панорамні вікна та балкони забезпечують достатню кількість природного освітлення та панорамні краєвиди міста;

  • - підземний паркінг та наземна гостьова стоянка;

  • - закрита територія з концепцією «двір без авто».

 

У житловому комплексі “MILLENNIUM” представлені безліч варіантів квартир, здатних задовольнити смак і потреби кожного, навіть найбільш прискіпливого покупця.

 

Будівельна компанія «МЖК ЕКСПРЕС-24» підготувала для потенційних покупців ряд програм, за якими можна придбати житло у нашому житловому комплексі.

 

За деталями звертайтеся за телефоном 050 433 14 03 або за адресою: м. Івано-Франківськ вул. Січових Стрільців, 58.

 

«МЖК ЕКСПРЕС-24»: НАШІ БУДИНКИ — ЦЕ НАШЕ ОБЛИЧЧЯ