Житло від БК «Альянс-ІФ» - саме те, що шукають іванофранківці

Унікальна історія становлення будівельної компанії «Альянс-ІФ» гарантує, що майбутні клієнти отримають саме те житло, про яке мріяли.

Мало хто знає, що будівельна компанія «Альянс-ІФ» -  це молодий і згуртований колектив, який об’єднав людей з багаторічним досвідом роботи у сфері нерухомості. Адже свій шлях становлення розпочали з роботи житлової компанії «Альянс», яка вже значний час допомагає людям у пошуках житла.

 

Розуміння своїх клієнтів, ретельний аналіз ринку нерухомості та бажання задовольнити потреби жителів нашого міста у якісній нерухомості підштовхнуло до створення будівельної компанії «Альянс-ІФ».  Це є гарантією, що клієнти завжди будуть задоволені та обов’язково отримають те, що бажали.

 

Команда БК «Альянс-ІФ» зі свого практичного досвіду знає усі тонкощі будівництва. Саме тому, будівельні роботи проводяться з повним пакетом документів на земельних ділянках, котрі знаходяться у власності компанії. А це гарантує надійність та впевненість у майбутньому житлі та вчасну здачу готового будинку.

 

Оптимальне співвідношення ціни та якості, застування сучасних технологій та інновацій, використання якісних та надійних матеріалів, помножені на команду професіоналів з більш ніж 10-ти річним досвідом роботи у сфері нерухомості, дають впевненість, що житло від БК «Альясні-ІФ» - це саме те, що шукають івано-франківці. Адже житлові комплекси  по вул. Залізнична, 3,  по вул. Незалежності та по вул. Богдана Хмельницького дозволять знайти квартиру там, де для вас буде найзручніше.

 

Детальніше за інформацією звертайтеся в офіс БК «Альянс ІФ»:

м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 93а

Тел: (0342) 55-99-93; (050) 303-07-78, (067) 303-07-78;

Е-мейл: allianceif.com@gmail.com;

Сайт: www.allianceif.com.ua