Житло від БК «Альянс ІФ» перевірили на енергоефективність

Енергосервісна компанія «Adamson» провела енергетичний аудит житлового комплексу будівельної компанії «Альянс ІФ» по вулиці Залізничній,3 в Івано-Франківську. Результати перевірки показали, що будівництво БК «Альянс ІФ» є одним з найкращих в Івано-Франківську, а якість квартир відповідає всім нормам енергозбереження та теплоізоляції житла.

За словами керівника будівельної компанії «Альянс ІФ» Мирослава Бунія, високий рівень енергоефективності житла дозволить майбутнім мешканцям значно економити на енергоносіях, особливо в зимовий період.

 

«На енергоефективність житла впливає кілька факторів – це утеплення фасаду, вікна та вхідні двері. Під час будівництва компанія використовує тільки якісні будівельні матеріали та комплектуючі. За рахунок цього нам вдалося досягнули високого рівня енергоефективності», - розповідає керівник БК «Альянс ІФ» Мирослав Буній.

 

 

При цьому, наголошують будівельники, важливо не тільки встановити дорогі вікна, а й правильно їх вмонтувати. Також використовують вхідні двері з двома контурами ущільнення, а стіни утеплюють якісними сертифікованими матеріалами. Таким чином, житлові будинки від будівельної компанії «Альянс ІФ» орієнтовані на максимальний рівень енергоощадності, що й довела перевірка енергосервісної компанії.

 

 :