Завершуються роботи щодо облаштування скверу біля НД «Княгинин»

Сьогодні, 19 травня, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків разом з директором департаменту житлово-комунальної політики і благоустрою Михайлом Смушаком перевірили хід виконання робіт з благоустрою парку в мікрорайоні Княгинин, навколо лемківської церкви.

За словами Михайла Смушака, сквер повинен стати відпочинковою зоною, а церква буде одним з його елементів. До відкриття церкви, яке відбудеться 22 травня, виконають першочергові роботи: брукування, встановлять лавочки, освітлення та урни. Другий етап робіт планують завершити до кінця червня.

«У нас в місті чисельна лемківська громада і саме тут, у мікрорайоні Княгинин, ще років 7 років тому було прийнято рішення про будівництво лемківської церкви. Її буде офіційно відкрито та освячено до Дня Героїв, 22 травня об 11 годині. Запрошуємо всіх на відкриття», - зазначив міський голова.

Та додав, що зараз у місті відбувається системна реконструкція скверів та парків. І такі зелені зони повинні бути збережені для того, щоб мешканці Івано-Франківська могли проводити тут свій час з комфортром.