Завершення реставрації пам’ятки архітектури по вул. Мазепи обійдеться у 300 тис грн

Департамент містобудування, архітектури і культурної спадщини уклав додаткову угоду на виконання реставраційних робіт із товариством «Експерт-Реставрація». Мова йде про реставрацію фасадів житлових будинків №7 та №9 по вулиці Мазепи.

Як йдеться у документі, основний договір підряду між Департаментом та товариством «Експерт-Реставрація» був укладений у липні 2016 року. Угода, що була підписана 9 червня 2017 року, є додатковою і стосується завершення реставраційних робіт по вулиці Мазепи.

 

Зазначається, що договірна ціна робіт встановлена у розмірі 903 696 грн, з яких 604 821,60 грн відводились фірмі-підряднику у 2016 році. Вартість нової додаткової угоди складає 298 874, 40 грн.

 

Як писало Побудовано в Франківську, у листопаді минулого року Департамент містобудування, архітектури та культурної спадщини прозвітував про завершення реставраційних робіт житлових будинків №7 та №8 по вулиці Мазепи. При цьому, у додатковій угоді не вказано, які саме завершальні роботи повинна провести фірма-підрядник.

 

Нагадаємо, реставраційні роботи на вулиці Мазепи проводились у рамках «Програми охорони культурної спадщини міста Івано-Франківська на 2016-2018 роки». Крім цього, пам'ятку архітектури доповнили вечірньою ілюмінацією.

 

За даними аналітичної платформи «YouControl», ТОВ «Експерт-Реставрація» зареєстроване у 2015 році в місті Івано-Франківську. Основний вид діяльності фірми - організація будівництва будівель. Керівником фірми зазначений Гоголь Ігор Дмитрович. Розмір статутного капіталу складає 100 000 гривень.

 

 

Наявні ліцензії підрядника