За скільки можна купити квартиру в новобудовах на вторинному ринку Івано-Франківська

Інвестори в Івано-Франківську в 70% випадків вибирають одно- і двокімнатні квартири в новобудовах. Об'єкти в багатоквартирних будинках старого житлового фонду практично не користуються попитом серед покупців.

За даними агентств нерухомості, багато покупців вибирають квартири з лічильниками енергоресурсів і автономним опаленням. Найбільшим попитом користуються житлові багатоквартирні будинки, розташовані поруч з транспортними вузлами і об'єктами розважальної інфраструктури, йдеться на порталі Domik.ua.

  

Середні ціни на покупку квартир в новобудовах на вторинному ринку Івано-Франківська

В інфографіку проілюстрована середня вартість квартир у новобудовах на вторинному ринку нерухомості Івано-Франківська. У реальності ціни можуть відрізнятися, оскільки залежать від якості ремонту і планування житлового об'єкта.

  

За двокімнатну квартиру в нових житлових будинках Івано-Франківська, розташованих в наближених до центру районах, можна заплатити $ 28000- $ 30000.

 

Придбати трикімнатний житловий об'єкт на околиці покупці можуть в середньому за $ 32000- $ 35000.

 

Для порівняння, купити однокімнатне житло в новобудовах на вторинному ринку нерухомості Ужгорода, зведених в центрі, можна за $ 22000- $ 24000.

 

На думку фахівців, багато покупців вважають за краще купувати квартири в багатоквартирних будинках, розташованих на вулицях Чорновола, Хоткевича та Сагайдачного.