Як зробити свою квартиру розумною: ТОП-5 девайсів


1️. Розумний контейнер для сміття

 

По суті, він все робить сам: герметично запечатує використаний пакет та змінює його на новий. Він також самостійно відкривається при наближенні людини. Все, що залишається — це виносити сміття.

 

2️. Розумний горщик для квітів

 

Хотіли вирощувати базилік, чебрець, розмарин, перець, помідори черрі або полуницю? Тепер це можна легко зробити у квартирі! Цей геніальний девайс автоматично визначає схему догляду за рослиною. Вам треба тільки регулярно поповнювати резервуар води. ⠀

 

3. Смарт-лампочка ⠀

 

Це розумна світлодіодна LED-лампа, якою можна керувати через Wi-Fi. Доступне налаштування кольорової температури (16 мільйонів варіантів), регулювання яскравості освітлення та дистанційне включення/вимикання.

 

 

4️. HD-відеокамера

 

Її можна використовувати в якості відеоняні або як домашню систему спостереження. Девайс обладнаний датчиками стану навколишнього середовища: ви зможете зорієнтуватися, що одягнути, перш ніж вийти з дому. А ще через додаток ви будете стежити за тим, що відбувається у вашій оселі, перебуваючи навіть за тисячі кілометрів. Програма відправить повідомлення про рух, шум і присутність в приміщенні людей прямо на ваш смартфон.

 

5️. Пошуковий брелок

 

Вам знайома проблема, коли вдома не вдається найти ту саму важливу у необхідну річ? Тоді використовуйте цей гаджет. Зафіксуйте його, де потрібно, та синхронізуйте через Bluetooth зі смартфоном. Якщо річ загубиться, відкрийте додаток і «викличте» брелок. Він видасть звукові сигнали, і ви швидко знайдете те, що потрібно.

 

Який з девайсів хотіли б мати в себе вдома?