Комфорт, сучасні рішення та надійність перевірена часом – це житло від «МЖК Експрес-24»

Івано-Франківськ – місто, що стрімко розвивається. Тому тут щороку зростає потреба у сучасному та комфортному житлі. Про власну квартиру мріє чи не кожен. Адже власний дім – це місце, де завжди затишно та спокійно.

Будівельна компанія «МЖК Експрес-24» не має конкурентів за масштабом впливу на сферу будівництва об’ємами житлового будівництва в регіоні. Продовжуючи утримувати позицію лідерства декілька років поспіль, керівник підприємства Олекса Салига каже: «Ми будуємо для наших городян, будинки, в яких хочеться радіти життю та творити добро».

 

 

Компанія є одним із кращих забудівників Прикарпаття. І не дивно, адже БК “МЖК Експрес-24” ввела в експлуатацію більше 100 тисяч м2 житла, а це сотні щасливих власників. Пріоритетний для компанії напрямок розвитку − зведення житлових мікрорайонів з власною інфраструктурою. Саме таким є житловий комплекс поблизу парку ім. Шевченка. Тут передбачили новий дитячий садок, величезну кількість дитячих та спортивних майданчиків, парковки, торгові центри та приміщення для комерційних структур.

 

 

Комплекс біля парку ім. Шевченка поєднує в собі найкращі традиції сучасної архітектури з красою української природи. Психологи стверджують, що простір навколо впливає на формування душі. Широкий погляд – широкі відчуття. Саме тому більшість квартир укомплектована панорамними вікнами. Щасливі мешканці цих квартир будуть насолоджуватись неймовірними краєвидами улюбленого міста. Безпосередня близькість до центрального міського парку створює враження, що житловий комплекс знаходиться за межами міста.

 

 

Архітектурні рішення кожної будівлі комплексу неповторні. При цьому, планування квартир всюди однаково комфортне. А сучасні матеріали та комплектуючі зробили житло енергоефективним, адже показник енергозбереження тут вищий на 70% в порівнянні з будинками, які будувалися 15 років тому.

 

Компанія розробляє планування кожної квартири в залежності від під побажання клієнта. Так, одна і та сама квартира може бути запропонована в трьох різних варіантах. Для зручності, квартири відокремлюються від інших, несучими стінами. Це підвищує рівень шумоізоляції в них.

 

Житловий комплекс парку ім. Шевченка зараз поступово наповнюється життям, адже щасливі власники поспішають перебратись у нове житло. Доєднайтеся до них і ви! Зробіть ще один крок до своєї мрії. Адже новий будинок — це нові радісні емоції, а свій дім – фортеця.

 

 

Контакти:

адреса: м. Івано-Франківськ, вулиця Січових Стрільців, 58

телефон: +380 (342) 77-60-27

телефон/факс: +380 (342) 77-77-50

е-mail: Mgk-24@ukr.net

сайт МЖК: www.mgk.if.ua