В Івано-Франківську проведуть громадські слухання щодо ДПТ промзони на Макогона

В Івано-Франківську 16 вересня відбудуться громадські слухання стосовно детального плану території на вулицях Крайківського – Макогона – Промислова.

Про це йдеться на сайті Департаменту архітектури і містобудування.

"Оголошується проведення громадських слухань щодо коригованого детального плану території ( уточнення положень діючого генерального плану м. Івано-Франківська) в межах вулиць Крайківського – Макогона – Промислова в м. Івано-Франківську. Слухання відбудуться 16. 09. 2016 року, о 15 год. 00 хв. в Центральному народному домі, що знаходиться по вул. Шевченка, 1. Реєстрація учасників починається о 14 год. 15 хв.".

Нагадаємо, в липні цього року, на 6-ій сесії міської ради депутати прийняли скандальне рішення про розробку ДПТ території мікрорайону в межах вулиць Крайківського-Макогона-Промислова без попереднього проведення громадських слухань.

На засідання 7 сесії Івано-Франківської міської ради прийшли мешканці мікрорайону Макогона-Крайківського з проханням до депутатів скасувати рішення сесії міської ради від 8 липня про дозвіл на детальне планування території (ДПТ) в мікрорайоні на зведення 33 багатоповерхівок.

Однак, депутати відмовились скасовувати рішення про розробку ДПТ мікрорайону Макогона-Крайківського. Тоді ж міський голова доручив заступнику Олексію Кайді провести до 20 вересня громадські слухання та відкоригувати ДПТ.